Saborski zastupnik Marin Miletić poznat je po tome da na društvenim mrežama komentira aktualnosti i dijeli svoje stavove na određene teme, a sad se raspisao o rodu i spolu.

Marin Miletić je saborski zastupnik
Patrik Macek/PIXSELL 

Čovjek se rađa kao muško i žensko. Muškarac i žena pripadaju istoj vrsti i mi kao društvo trebamo učiniti sve što možemo da žena ima u svakom smislu ravnopravan položaj u društvu koji ženama i pripada. Žene su sposobne, predivne, snažne, hrabre i u mnogo toga, dopustite mi reći, korak ispred nas muškaraca. Muškarca i ženu razlikuje puno toga. Skup anatomskih, fizioloških i psiholoških obilježja. Spol nam je određen kromosomskom strukturom. Muškarac i žena imaju različit reproduktivni sustav i različito djelovanje hormona. Sukladno tome - naša obilježja spolnosti su usmjerena na - drugačijost. Žena nikada ne mora roditi, ali njezina biološka odrednica je ta da - može biti majka - donositeljica života. Sve što muškarac u svojoj biti jest, je to da nije žena, a to vrijedi i obratno. Pričam o fundamentima’, započeo je objavu.


Tko god ima djecu, a pogotovo mi koji smo dugo godina radili s adolescentima znamo koliko je to životno razdoblje burno, zbunjujuće, prepuno emocionalnih stresova i psihološkog sazrijevanja. Naša djeca trebaju stabilne roditelje, stabilno okruženje, obiteljsko i školsko - kako bi sazrijevanjem izrasli u snažne i odgovorne mlade osobe. Mnogi naši mladci u tim godinama nisu sigurni žele li biti astronauti ili mehaničari, žele li trenirati košarku ili plivanje, uživaju li u jedenju piletine ili bi ipak bili vege... ali, interesna vrlo opasna politička skupina financirana vanjskim novcem i educirana u globalističkim centrima moći misli da bi naša djeca trebala biti izložena njihovom WOKE otrovu, tim otpadnim vodama fejk agendi koje su tu da uništavaju naravne vrijednosti na kojima počiva ovaj svijet. Mnogi roditelji sami nisu posloženi, ne znaju djeci reći - ne. Grade imaginarne balone u koje trpaju djecu i misle da ih tako štite, a ustvari rade potpuno nesposobne ljude za izazove koji ih čekaju. Nije zadaća roditelja čuvati djecu u nekim utvrdama. Uloga roditelja je djecu pripremiti na borbu sa zmajevima’, napisao je, a potom zaključio:

Marin Miletić je saborski zastupnik
Patrik Macek/PIXSELL 

Da budem plastičan: neka svatko odgaja svoju djecu točno onako kako želi. Ali, u gradove, njihove građanske (ne)odgoje - neka prestanu gurati svoje otrove našoj djeci. Te radikalne ideologije koje uništavaju ženu i muškarca u njihovoj biti. Neka te interesne skupine miču šape s naše djece. Neka se djeci omogući da budu - djeca. Neka sazrijevaju bez nametanja ludila koje tvrdi da muškarci mogu menstruirati ili rađati djecu. Mičite šape s naše djece! A onda kada naša djeca odrastu u slobodi i ljubavi, u sigurnom okruženju, točno će kao odrasle osobe koje nisu trpjele lobotomiju - znati tko su, što žele i - pardon my French - tko ih pali... Nemojte nam indoktrinirati djecu’.

Njegova objava izazvala je lavinu komentara na društvenoj mreži, a pratitelji su se složili s njim.