Željko Kerum opet se našao u fokusu javnosti. Naime, u drugom krugu javne dražbe prodan je stan na četvrtom katu tzv. ‘Kerumove zgrade’ na adresi Trg kneza Višeslava 6C na Relji u Zadru, javlja lokalni portal 057info.

Željko Kerum u braku je s Fani Kerum
Hrvoje Jelavić/PIXSELL 

S kupcem Anitom Orlović sastavljen je dana 27. ožujka Ugovor o kupoprodaji nekretnine te je kupac dana 30. ožujka uplatio cjelokupnu cijenu stana u iznosu od 217.265,23 eura umanjenu za već uplaćenu jamčevinu u iznosu od 22.735,77 eura’, izvijestila je sud Natalija Mladineo, stečajna upraviteljica firme bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma.

Željko Kerum u braku je s Fani Kerum
Hrvoje Jelavić/PIXSELL 

Njegov privatni život oduvijek je bio pod povećalom javnosti, a posebno su se pratili njegovi ljubavni skandali. Mnogi se sjećaju kad je 2009. šokirao domaću javnost i priznao da je već nekoliko godina u vezi s 24 godine mlađom Fani Horvat iako je tada još uvijek bio u braku s Ankicom Kerum.

Željko i Fani Kerum imaju troje djece
Facebook 

S Fani se krenuo viđati još 2004. godine, a kada je u emisiji na TV Dalmaciji progovorio o njihovoj vezi, Fani je već bila trudna četiri mjeseca. Bio je to prvi put da je političar na televiziji priznao preljub.

Željko i Fani Kerum imaju troje djece
MIROSLAV LELAS/PIXSELL 

'Ne želim povrijediti ni djecu, ni suprugu, ni rodbinu, ali moram to ovako kazati: napuštam suprugu. Pet godina sam u ljubavnoj vezi s mladom Fani Horvat s kojom očekujem i dijete', rekao je Kerum i svojim riječima šokirao sve prisutne i gledatelje.

Željko i Fani Kerum imaju troje djece
Ivo Cagalj/PIXSELL 

Fani i Željko su prvog sina Franu dobili u ožujku 2010, a kasnije su dobili i sina Zvonimira te kćer Eleonoru. Vjenčali su se 2013. u Rimu. Iz prvog braka Kerum ima još dvoje djece - kćer Nevu i sina Joška. Fani i Kerum danas žive na splitskim Mejama u luksuznoj vili, a ponekad ih se može vidjeti zajedno u javnosti.