U šestoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama' ispali su Petra Kurtela i Damir Horvatinčić. Pažnju je i ovaj put privukao prvi političar u popularnom showu, gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec. On i njegova plesna partnerica Helena Janjušević otplesali su tango i zaradili 41 bod od žirija i gledatelja.

Dario Zurovec natječe se u 'Plesu sa zvijezdama'
Nova TV 

Večeras je ovo bila bolja standard izvedba nego inače kod tebe. Možda malo više u poziciji engleskog valcera pa ti figura nije bila napadačka za tango, no inače sve puno, puno bolje nego prošli put’, rekao je član žirija Marko Ciboci.

Dario Zurovec natječe se u 'Plesu sa zvijezdama'
Nova TV 

‘Ja bih imao samo jednu kritiku, a to je taj gornji dio. Za mene je to to, ti imaš taj ponos, samo još da pretjeraš s tim da se to raširi i uokviri. To je stvarno super, ti si uvijek pouzdan i nikad se ne bojim da ćeš propustiti neki korak, to je zapravo pohvala’, dodao je Igor Barberić.

Ja se slažem s Markom i Igorom da se na trenutke čini da Helena drži sve na okupu, a trebalo bi sve zajedno, ali to su sitnice. To bih dodala kao šlag na kraju’, poručila je Larisa Lipovac Navojec.

Dario Zurovec natječe se u 'Plesu sa zvijezdama'
Nova TV 

‘Bio si čvrst, karakteran, odlučan. Nakon prošlog tjedna malo sam se bojala i moglo je biti top ili flop, a ovo je bio top’, zaključila je Franka Batelić.

Inače, gledatelji su Dariju i Heleni dali visoku ocjenu 9.