Unuka Borisa Jeljcina koji je bio prvi predsjednik Ruske Federacije od 1991. do 1999., Maria Yumasheva, proslavila je 21. rođendan.

Na Instagramu je objavila nekoliko fotografija – na prvoj pozira s tortom, a pažnju je privukao muškarac pored nje koji ju je fotografirao.

Hvala svima na ljubavi povodom rođendana, želim mir’, napisala je u opis objave, a pratitelji su joj u komentarima čestitali.

Nedavno se pohvalila putovanjem u Japan, a društvo joj je pravio njezin dečko kojeg inače ne pokazuje. Nije poznato tko je on i koliko dugo su zajedno, a strani mediji pišu da je stariji od nje.

Maria Yumasheva s dečkom u Japanu
Instagram 

A da Maria voli starije pokazala je prije nekoliko godina kad su je povezivali s nogometašem Fjodorom Smolovom. Njoj je tada bilo 17 godina, a njemu 29. Nogometaš moskovskog Dinama izazvao je skandal kad je prvi put objavio njihovu zajedničku fotografiju s plaže jer je ona tad bila maloljetna.

Nogometaš Fjodor Smolov i Maria Yumasheva bili su u vezi
Instagram 

Tek 2020. njegova agentica potvrdila je da su on i Maria u vezi i da se planiraju vjenčati. Za vrijeme pandemije Fjodor je čak prekršio karantenu u Španjolskoj i avionom je otišao u Rusiju samo da bi vidio Mariju. Međutim, onda je stigla vijest da je veza pukla, a par je izbrisao sve zajedničke fotografije na društvenim mrežama.