Poznato je da je bivši američki predsjednikDonald Trump glumio u filmu ‘Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku’, no jeste li znali da se pojavio i u legendarnoj seriji ‘Dadilja’? Riječ je o sceni u kojoj Trump dođe u kuću Maxwella Sheffielda, kojeg je utjelovio Charles Shaughnessy.

Fran Fine, koju glumi Fran Drescher, dočekala ga je na vratima, poljubila i rekla ‘Bok Donny’. Zatim ga je uzela za ruku i dovela do Sheffielda kako bi ih upoznala.

Donald Trump, htjela bih da upoznaš… Ma što ja govorim, svi vi zgodni ‘zilijunaši’ se poznajte’, rekla je.

Fran Drescher je poznata glumica
JM HAEDRICH / SIPA PRESS / PROFIMEDIA 

Glumica se 2020. prisjetila Trumpovog gostovanja u seriji te je otkrila njegov bizaran zahjev koji je rezultirao promjenom scenarija.

U toj sceni sam rekla njima dvojici: ‘Oh, svi vi milijunaši ste slični’. Peter, moj bivši muž, dobio je poruku od asistenta Donalda Trumpa u kojoj je pisalo: 'Gospodin Trump nije milijunaš. On je milijarder i željeli bismo da promijenite scenarij'’, ispričala je Drescher u emsijii ‘Late Night With Seth Meyers’.

Fran Drescher i Donald Trump na setu serije 'Dadilja'
CBS Collection / Everett / Profimedia 

Ipak, nije se odlučila za riječ ‘milijarder’.

Jer znam da bi Fran svakoga tko je bogat opisala kao milijunaša’, rekla je o svom liku u seriji i dodala: ‘Pa smo ih pitali bi li bilo u redu da napišemo 'zilijunaš' i on je rekao da je to u redu’.

Inače, serija ‘Dadilja’ ima šest sezona, a emitirala se od 1993. do 1996. i u njoj su gostovale brojne poznate osobe.