Najstarija kći Donalda Trumpa, Ivanka Trump, nedavno se pojavila na sudu, gdje je svjedočila na suđenju svom ocu. Njezin dolazak privukao je pažnju plastičnih kirurga pa je dr. Alexander Z. Rivkin analizirao njen izgled.

Ivanka Trump na sudu
Melissa Bender / Zuma Press / Profimedia 

'Ivanka Trump izgleda kao da se dobro sredila. Sveukupno, njezino lice sada izgleda bolje proporcionalno, ali manje prirodno i više generično jer su njezine prirodne nesavršenosti smanjene. Usne su joj jasno poboljšane filerom. Na fotografijama sprijeda izgledaju dobro, no kad se okrene iz profila, rubovi joj se čine neprirodno istaknuti', rekao je za Daily Mail.

Ivanka Trump je kći Donalda Trumpa
Sara Jaye / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Dodao je kako je Ivanka već imala prirodno usku čeljust i malu bradu i da su joj te karakteristične crte davale jedinstven izgled koji je sada izgubljen.

'Čini se da je bradi i čeljusti dodala značajan volumen, bilo filerom ili implantatima. Po fotografijama bi se reklo da je nešto previše pojačala i projicirala bradu', objasnio je.

Ivanka Trump je kći Donalda Trumpa
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Što se tiče vrha njezina nosa, izgleda da je 'izbočeniji i definiraniji', smatra plastični kirurug.

'Ovo je učinak koji je mogla postići nekirurškom rinoplastikom s filerima', otkrio je.

Ivanka Trump je kći Donalda Trumpa
vv / Teresa / Profimedia 

Kaže da njezini obrazi izgledaju pojačano, najverojatnije filerima.

'Rekao bih da su previše pojačani. Čini se da joj je i čelo poboljšano, a to je vjerojatno napravljeno s filerom hijaluronske kiseline. Bore koje je imala ispod očiju sada su nestale. To je mogla srediti energetskim tretmanima poput lasera ili radiofrekvencije za zatezanje kože ili je mogla imati kiruršku blefaroplastiku (operaciju kapaka)', ispričao je.

Ivanka Trump je kći Donalda Trumpa
Profimedia 

Ivankine fotografije sa suda postale su viralne jer je netko primijetio da ona ima dug vrat. Plastični kirurg Norman M. Rowe ima objašnjenje za to.

Ivanka Trump na sudu
Melissa Bender/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

'To može biti zbog faceliftinga, što je teško reći na fotografijama, ali nije neuobičajeno kod 42-godišnjakinje ili je pak posljednica nečeg tako jednostavnog kao što je halo laser na njezinom licu i vratu', rekao je.

Ivanka Trump je kći Donalda Trumpa
FADEL SENNA / AFP / Profimedia 

Plastični kirurg dr. David Shafer smatra da je Ivanka 'već bila lijepa pa su svi tretmani ili zahvati koje je imala šlag na torti'.