Bivša premijerka Jadranka Kosor opet je na Twitteru privukla pozornost zbog novog statusa koji je objavila.

Vidim opet po Twitteru zlurade komentare tviteraša koji se, kad se rugaju, ne usude tagirati tviteraša kojem se rugaju. A kao frajeri i frajerice. A onda im zlurade i jalne tvitove lajkaju zlurade i jalne, a uglavnom anonimne kukavice’, napisala je.


Komentara nije nedostajalo.

Da. Vole oni to tako "iza leđa", da se tobože ne čuje ili ne vidi u ovom slučaju’, napisao je jedan pratitelj, a Kosor mu je odgovorila: ‘Je, baš je dobra ta formulacija “iza leđa”. Tračeri i tračerice koji ogovaraju potajice da otračana osoba nema pojma. Ali se i na Twitteru sazna sve pa bu block’.


Bivša premijerka se upravo na Twitteru nedavno žestoko posvađala s korisnicom koja ju je optužila da je licemjerna i da je tuđi stan pripisala na sebe.

Jadranka Kosor je bivša premijerka Republike Hrvatske
Robert Gašpert 

Jadranka Kosor je primjer licemjera hrvatske politike! U ratu domoljub i nacionalista, koja uzima stan Srba i prepisuje ga na sebe. U miru pacifista ta borac za ljudska prava iz udobnosti tuđeg stana. Može li gore?’, napisala je korisnica.


Nije dugo trebalo da joj Kosor odgovori.

Lažljivice pokvarena’, komentirala joj je objavu, a korisnica joj je odgovorila: ‘Vi me ne možete uvrijediti... Dokažite što to lažem... Uzeli ste srpski stan i to nije tajna... Uveli ste porez obiteljima poginulih na mirovinu.. Što je od toga laž?’.

Jadranka Kosor je bivša premijerka Republike Hrvatske
Robert Gašpert 

Bivša premijerka ju je nakon toga blokirala pa se oglasila na društvenoj mreži.

Odvratnih nekih spodoba ima na Twitteru. Komentiraju lažima, odurnim lažima, često. Samo block tu pomaže, samo block. A ipak ostane gorčina i pitanje kakvi su to ljudi. A spodobe’, poručila je.