Svjetski humanitarni trkački spektakl Wings for Life World Run okupio je u Zadru tisuće trkača iz cijelog svijeta, a na njemu je sudjelovao i saborski zastupnik Marin Miletić. Na društvenim mrežama objavio je fotografije iz Zadra, a pozirao je i sa svojom djevojkom, glumicom Kristinom Krepelom.

‘6.000 trkača, dan sporta, pomoći potrebitima, dan radosti i pozitive‼ Predivan dan u Zadru. 6.000 trkača, ali barem još dva puta toliko gostiju prepravilo je ovaj lijepi grad. Glazba, sport, brdo pozitive i dobrih ljudi. Iako mi je ahilova, načeta na prošlom polumaratonu u Rijeci dosta radila problema, uspio sam istrčati malo jače od 18 km. Dobro je. Treba nam u društvu što više sporta, pozitive i dobrote’, napisao je.

Marin Miletić i Kristina Krepela ne govore o svojoj vezi
Robert Gašpert 

Objavu mu je komentirala Krepela koja mu je poručila: ‘Najbolji!’, a on joj je odgovorio: ‘Srce moje’. Inače, njih dvoje ne govore o svojoj vezi, no poznato je da je glumica u odličnim odnosima s njegovim kćerima Lucijom i Martom.

Marin Miletić i Kristina Krepela s njegovim kćerima u centru Zagreba
STR-3691/Pixsell 

Svo četvero nerijetko se druže zajedno, a kamere su ih snimile u listopadu prošle godine dok su šetali zagrebačkim Trgom bana Josipa Jelačića.