Bivša premijerka Jadranka Kosor ovih dana na Twitteru objavljuje fotografije iz mladosti, a sad je pokazala kako je izgledala kao studentica.

A to sam već studentica. Stare slike za nove knjige’, napisala je u opis fotografije, a pratitelji na društvenoj mreži su je pohvalili.


Prije toga je pokazala kako je izgledala kao maturantica.

Slažem stare slike. Jedna maturalna, školska. Eh’, poručila je.


Inače, Kosor je krajem prošlog mjeseca bila glavna tema u državi nakon što je dogurala do polufinala showa ‘Masked Singer’.

Jadranka Kosor natjecala se u showu 'Masked Singer'
RTL/screenshot 

Tad je otkrila kako je izgledao proces nagovaranja u kojem je na kraju došlo do njezinog pristanka na sudjelovanje u showu.

Nazvao me producent, suptilno me navodio korak po korak, uporno i pametno, želio je doći do cilja - da bivša premijerka nastupi. Pa sam rekla 'ne', onda se dvoumila, upadala u krize razmišljanja što i kako, imala dvojbe hoće li mi se svi smijati. Pristala sam jer smo došli do pitanja: 'Kad biste pristali, što biste željeli biti?'. Ispalila sam da sam od djetinjstva željela biti kraljica. Rekao je: 'Pa dobro, možemo to’. Dogovorili smo se sa Zigmanom, kojem čestitam na fantastičnoj izvedbi kostima s krunom, da želim nacrt, vidjeti kako će to izgledati i da ću tada konačno odlučiti. Skica je bila fantastična i to je bilo moje konačno 'da'’, ispričala je za RTL Direkt.