Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar nedavno se požalio se da mu je teško pronaći partnericu.

'Već neko vrijeme imam problem za naći ženu, svaki put kad upoznam neku simpatičnu ženu, ili je ljevičarka, ili ako nije ima tu priču da i muško treba prati suđe. Ja kad vidim da žena smatra da muško treba prati suđe, smatram da jednostavno ne poštuje dovoljno muškarca. Uopće nije stvar u pranju suđa, nije to meni neki problem (ionako ga trenutno sam perem), nego jednostavno mislim da je to stvar poštovanja nekakvog. Radije ću biti sam nego sa ženom koja ne želi prati suđe. Inače, odnos s bivšom iz Karlovca je bio odličan sve do trenutka kad nisam uzeo spužvu u ruke, imam osjećaj da je tada izgubila poštovanje i da je to bio početak našeg kraja. Da mogu vratiti vrijeme u nazad, ne bih to sigurno napravio. Dakako, neki spominju u komentarima da bi perilica trebala prati suđe i to stoji, ali objašnjavam da je stvar principa to nekog. Mislim da ako žena stvarno voli nekog i da joj je stalo do nekog, da joj neće biti problem staviti suđe u perilicu’, napisao je.


Ta objava, kao i one koje su uslijedile kasnije, izazvale su lavinu komentara, a on se ponovno oglasio.

Čitam komentare i mogu vam reći da su mnoge žene vrlo razumne i da im je sve jasno, ali nažalost, takve žene ne mogu dobit medijski prostor. On je rezerviran za one koje su u klimakteriju, muškobanjaste, izgledaju ko smrt, i nikad nisu imale muža niti djece. Samo takve (koje nisu ni za kupus gaziti) su pozvane da govore u ime žena, čak su u zadnje vrijeme počeli davati nagradu za ženu godine trans ženama. Takve su manje više sve koje me napadaju, a u pravilu ih podržavaju tetkasti muškarci’, poručio je.

Ranije je napisao: 'Bože mili koliko papučara ima u Hrvatskoj, nije čudo da su žene ogorčene jer fali pravih muškaraca'.


Nijedna žena ne želi biti s papkom, a ako i je, prevarit će ga ili ostaviti prvog prilikom. Bježite od spužve kao vrag od tamjana! Bolje vam je učit na tuđim greškama nego da vam se dogodi što i meni!', još je jedan od njegovih bizarnih statusa.