Bivši premijer Ivo Sanader (70) oduvijek je privlačio pozornost medija i javnosti, a mnogima je zanimljiv njegov privatni život. On je godinama u braku sa suprugom Mirjanom, a par je dobio dvije kćeri – Petru i Brunu.

Bruna i Petra Sanader su kćeri Ive Sanadera
MARKO LUKUNIC/PIXSELL 

Tko je Bruna Sanader?

Riječ je o mlađoj kćeri Sanaderovih koja je ovih dana u fokusu javnosti s obzirom na to da je rodila sinaRafaela, a vijest je potvrdio Sanaderov prijatelj Luka Bebić.

'Istina, rođen je mali Rafael, prije desetak dana, u Engleskoj, sve je prošlo dobro koliko znam', rekao je za 24sata.

Bruna Sanader i Vedran Vukadinović vjenčali su se na Hvaru
STORY ARHIVA 

Atraktivna Bruna je liječnica i živi u Londonu te je udana za poduzetnika Vedrana Vukadinovića, sina Dragana Vukadinovića, bivšeg nogometaša Zagreba. Bruna i Vedran upoznali su se u zagrebačkoj IV. gimnaziji, a vezu su započeli 2010. kad su oboje bili studenti.

Bruna Sanader i Vedran Vukadinović vjenčali su se na Hvaru
STORY ARHIVA 

Za njihovu ljubav dugo su znali samo najbliži prijatelji, no njihova intima prvi put je bila narušena kad su ih u ljubavnom zagrljaju ‘ulovili’ paparazzi tijekom apsolventskog putovanja na grčki otok Zakynthos u listopadu 2011., pisao je Jutarnji list.

Bruna Sanader i Vedran Vukadinović vjenčali su se na Hvaru
Ivo Cagalj/PIXSELL 

Vjenčali su se 2019. na Hvaru, a Ivo Sanader nije bio na svadbi jer je u to vrijeme bio u Remetincu te nije tražio dopuštenje za odlazak na vjenčanje. Od toga je odustao nakon što je saznao da bi na ceremoniji morao biti nazočan u pratnji najmanje trojice pravosudnih policajaca. Brunu je do crkve dopratila starija sestra Petra.

Bruna i Petra Sanader su kćeri Ive Sanadera
Ivo Cagalj/PIXSELL 

Mladenka je za svoj veliki dan odabrala jednostavnu šljašteću vjenčanicu te je imala raspuštenu kosu. Od nakita je nosila decentne naušnice. Iako oca Ive nije bilo, stigla je majka Mirjana koja nije skidala osmijeh s lica.