Saborski zastupnik HDS-a, Hrvoje Zekanović (48), o privatnom životu ne govori često pa se malo zna o njegovom braku. No poznato je da se njegova supruga zove Tea i da se djevojački prezivala Šćepanović te da je rođena 1975. u Splitu. Diplomirana je inženjerka prometa i radi u pošti, a gotovo nikad je ne viđamo u javnosti.

Supružnici imaju tri kćeri. Lucija je rođena 2002., Katarina 2004., a najmlađa Ivana rođena je 2007. godine. U jednom od rijetkih intervjua u kojem spominje obitelj Zekanović je rekao da s pet žena s kojima živi (majka, supruga i tri kćeri) ravnopravno dijeli kućanske poslove.

Hrvoje Zekanović ima tri kćeri
Hrvoje Jelavić/PIXSELL 

U pravu ste, živim s pet žena u kući. Naravno da im pomažem i radim sve kućanske poslove bez izuzetka’, rekao je u intervjuu za Večernji list.

‘Mogu vam reći, koliko god se umorim bavljenjem politike, toliko se umorim i u tim poslovima. Ne postoji posao koji ja ne radim u kući. Čak ponekad i češće i intenzivnije od moje supruge koja isto ima zahtjevan posao i često je odsutna od kuće. Drugim riječima, u našem domaćinstvu nema podjele poslova. Svi rade sve’, dodao je.

Zekanović je u listopadu prošle godine iskoristio lijepo vrijeme kako bi sa suprugom i jednom od njihovih kćeri prošetao rodnim Šibenikom, a kamere su ih tada ‘ulovile’.