Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIVŠA MINISTRICA NA 'ZABORAVLJENOM' BALU: Mnogi ne znaju kako joj izgleda muž, no postoji nekoliko fotografija

Željka Antunović u braku je sa Zoranom Antunovićem, a kamere su ih nekoliko puta snimile zajedno.

 Željka Antunović ima samozatajnog supruga Izvor: ŽELJKO LUKUNIĆ/PIXSELL

Željka Antunović najpoznatija je kao nekadašnja predsjednica SDP-a i ministrica obrane u vladi Ivice Račana. Nedavno je osvanuo niz 18 godina starih arhivskih fotografija s VIP Opernog bala koji je u Hrvatskom narodnom kazalištu održan u siječnju 2005. godine.

Među uglednim uzvanicama našla se i Željka, tad na funkciji zamjenice predsjednika SDP-a Ivice Račana. U kazalištu se pojavila u vrlo elegantnom izdanju. Nosila je tamnu haljinu na bretele s jednostavnim ukrasom s desne strane, a uparila ju je s odgovarajućim dugačkim rukavicama.

 Željka Antunović ima samozatajnog supruga Izvor: ŽELJKO LUKUNIĆ/PIXSELL

Bivša je ministrica izvedbu promatrala u ženskom društvu te ovom prilikom uz nju nije bio njezin samozatajni suprugZoran Antunović koji se ne voli eksponirati, no kamere su ga u nekoliko navrata uspjele zabilježiti u pratnji supruge na nekim kulturnim događanjima.

 Željka Antunović ima samozatajnog supruga Zorana Izvor: ŽELJKO LUKUNIĆ/PIXSELL

S njom je tako snimljen na nastupu Josea Carrerasa, Michaela Boltona i Tonyja Cetinskog na humanitarnom koncertu za Zakladu Ana Rukavina u studenom 2007. godine, a koliko mu nije draga medijska pažnja dobro je vidljivo na fotografiji na kojoj diže ruku prema fotografu, dok se supruga iza njega veselo smije.

 Željka Antunović ima samozatajnog supruga Zorana Izvor: PETAR GALEBOV/PIXSELL

Pomalo mrzovoljan izraz lica imao je i na fotografiji nastaloj tri godine kasnije kad je sa Željkom 'uhvaćen' na novom izdanju hrvatskog hit mjuzikla 'Za dobra stara vremena' 2010. godine. Inače, supružnici imaju dvoje djece koji nisu medijski eksponirani.

Povezane Vijesti