Željka Antunović najpoznatija je kao nekadašnja predsjednica SDP-a i ministrica obrane u vladi Ivice Račana. Nedavno je osvanuo niz 18 godina starih arhivskih fotografija s VIP Opernog bala koji je u Hrvatskom narodnom kazalištu održan u siječnju 2005. godine.

Među uglednim uzvanicama našla se i Željka, tad na funkciji zamjenice predsjednika SDP-a Ivice Račana. U kazalištu se pojavila u vrlo elegantnom izdanju. Nosila je tamnu haljinu na bretele s jednostavnim ukrasom s desne strane, a uparila ju je s odgovarajućim dugačkim rukavicama.

Željka Antunović ima samozatajnog supruga
ŽELJKO LUKUNIĆ/PIXSELL 

Bivša je ministrica izvedbu promatrala u ženskom društvu te ovom prilikom uz nju nije bio njezin samozatajni suprugZoran Antunović koji se ne voli eksponirati, no kamere su ga u nekoliko navrata uspjele zabilježiti u pratnji supruge na nekim kulturnim događanjima.

Željka Antunović ima samozatajnog supruga Zorana
ŽELJKO LUKUNIĆ/PIXSELL 

S njom je tako snimljen na nastupu Josea Carrerasa, Michaela Boltona i Tonyja Cetinskog na humanitarnom koncertu za Zakladu Ana Rukavina u studenom 2007. godine, a koliko mu nije draga medijska pažnja dobro je vidljivo na fotografiji na kojoj diže ruku prema fotografu, dok se supruga iza njega veselo smije.

Željka Antunović ima samozatajnog supruga Zorana
PETAR GALEBOV/PIXSELL 

Pomalo mrzovoljan izraz lica imao je i na fotografiji nastaloj tri godine kasnije kad je sa Željkom 'uhvaćen' na novom izdanju hrvatskog hit mjuzikla 'Za dobra stara vremena' 2010. godine. Inače, supružnici imaju dvoje djece koji nisu medijski eksponirani.