Bivši ministar znanosti i obrazovanja, Dragan Primorac, na Facebooku je objavio fotografiju na kojoj pozira s bivšim nogometašima Ivanom Gudeljom i Borisom Živkovićem.

S dragim prijateljima, bivšim reprezentativcima i legendama hrvatskog nogometa na Sportskim igrama mladih, Ivanom Gudeljom i Borisom Živkovićem’, napisao je.

Pratitelji na društvenoj mreži su ih pohvalili. Inače, Primorac rijetko govori o svom privatnom životu pa mnogi ne znaju tko je njegova supruga niti kako izgleda. Riječ je o liječnici Jadranki Primorac, u braku su više od 20 godina, a upoznao ih je njegov prijatelj i njezin tadašnji kolega u Ministarstvu vanjskih poslova.

Dragan i Jadranka Primorac imaju dvije kćeri
Davorin Visnjic/PIXSELL 

'Sjećam se, bio je uporan i ustrajan. Ja sam tada tek počela raditi, bila sam pripravnica. Nisu me zanimale veze, nisam imala vremena, trebalo se dokazati da bi se zadržao posao. No, on je bio uporan, dolazio je iz Splita sve češće i češće u Zagreb. I tako sam, eto, pristala na tu prvu kavu koja je bila na Zrinjevcu, u Lenuciju, preko puta Ministarstva. Imao je zanimljivu životnu priču, zaintrigirao me, dijelili smo iste životne vrijednosti. Bila je to veza na daljinu jedno vrijeme, potom je slijedilo upoznavanje s obitelji, kratak odlazak u Ameriku, brak’, rekla je Jadranka jednom prilikom za Jutarnji list.

Dragan i Jadranka Primorac imaju dvije kćeri
Instagram 

Supružnici imaju dvije kćeri, Laru i Mateu.