Ministar zdravstva Vili Beroš još jednom se našao u središtu pozornosti. Naime, boravio je u Splitu povodom Dana KBC Split, a dok je davao izjavu za medije, iz fascikle su mu ispale bilješke. Tu je u pomoć pozvao tajnika da ih pokupi, piše Dalmatinski portal.

Mario, molim te’, pozvao ga je Beroš, a tajnik je oklijevao jer se nije mogao provući ispred mikrofona.

Uspio je podignuti jedan papir, a ministar ga je kasnije opet pozvao. No ni u jednom trenutku nije se odlučio sam sagnuti. Pomalo bizarnu situaciju prekinula je novinarka, sagnula se i rekla: 'Ja ću vam skupiti papire’ te ih je podignula i dala Berošu.

Vili i Jasminka Beroš u izlasku
Saša Novković 

Inače, ministar je u braku sa suprugom Jasminkom koju rijetko viđamo u javnosti. Supružnici imaju dvoje djece, 21-godišnju Lauru koja studira pravo i 19-godišnjeg sina Adriana, dok Jasminka iz prvog braka ima 33-godišnju kćer Lanu.

Vili Beroš s obitelji na zagrebačkoj špici
Robert Gašpert Vili Beroš s obitelji

Jasminka je Vilija upoznala 1992. i to koju godinu nakon razvoda, a osam godina kasnije par se vjenčao u crkvi svete Katarine u Zagrebu. U to vrijeme, Beroš je bio mladi liječnik na specijalizaciji u Vinogradskoj bolnici, a tamo je palo upoznavanje. Već nakon prve kave zaiskrilo je među parom, a ljubav traje i danas.