Mnogima je poznato da je Meghan Markle prije ulaska u kraljevsku obitelj bila glumica. Proslavila se u seriji ‘Suits’, no nakon što se udala za princa Harryja 2018., napustila je glumačku karijeru.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
CB / CB / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA 

Kad je Harry upoznao Meghan dvije godine prije njihova vjenčanja, odlučio je pogledati seriju kako bi otkrio kako njegova djevojka zarađuje za život.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
Profimedia 

Sad se pojavio odlomak iz Harryjevih memoara ‘Spare’. U jednom poglavlju princ je detaljno opisao svoj šok kad je vidio Meghan u ulozi Rachel Zane kako glumi u nekoliko intimnih scena.

Meghan Markle glumila je u seriji 'Suits'
YouTube/screenshot 

Pogriješio sam što sam guglao i gledao njezine ljubavne scene na internetu. Pogotovo one nje i njezinog kolege u uredu i konferencijskoj sobi... Bila bi mi potrebna terapija električnim šokom da izbacim te slike iz glave. Takve stvari nisam trebao vidjeti’, opisao je Harry u knjizi.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
Profimedia 

Također, priznao je da je ranije htio posjetiti set serije ‘Suits’ koja se snimala u Torontu kako bi gledao Meghan dok glumi, no nakon što je vidio njezine seks scene, odustao je od putovanja avionom u Kanadu.