Novi udarac za princa Harryja. Njegove optužbe protiv britanskog izdavača The Sun o hakiranju telefona odbačene su u četvrtak. Sudac je nedvosmisleno odbacio tvrdnju vojvode od Sussexa da je postojao 'tajni sporazum' između Buckinghamske palače i tiska, nazvavši navodni dogovor potpuno nevjerojatnim, piše Daily Mail.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
Profimedia 

U presudi je sudac jasno dao do znanja da Harryjev slučaj 'nije niti približno dostigao prag uvjerljivosti potrebnom za potkrepljivanje takvih ozbiljnih tvrdnji'. Kako je prenio The Sun, izdavač je proslavio sudsku presudu kao 'značajnu pobjedu', ističući da je konačna odluka suda potvrdila njihovu dosljednu tvrdnju o nevinosti u cijelom slučaju.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
Profimedia 

Ova vijest, koja je navodno dotukla Harryja, pojavila se tjedan dana nakon šuškanja da on i njegova supruga Meghan Markle imaju bračnih problema. Naime, portal RadarOnline piše da su 'uzeli odvojeno vrijeme za sebe' u nadi da će obnoviti svoju vezu nakon što su obiteljske drame utjecale na njihov brak.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
Profimedia 

Pokušavaju shvatiti što ih je snašlo. Harry se ne uklapa u Meghanin otrcani svijet Tinseltowna’, otkrio je izvor i dodao da princ treba ‘pronaći sebe’.

Ipak, drugi izvor je za Page Six sve demantirao.

To nije istina, doslovno je izmišljeno’, rekao je.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Princ navodno planira projekt u Africi, na koji neće povesti Meghan i njihovo dvoje djece. Bliski izvor je objasnio da se Harry u Africi najviše osjeća kao kod kuće. Golupčići se zasad nisu oglasili oko navodnih bračnih problema.