Iako je pet godina u braku s princem Harryjem, Meghan Markle iza sebe ima propali brak s producentom Trevorom Engelsonom.

Meghan Markle i Trevor Engelson bili su u braku
Star Magazine/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Prema riječima njegovog prijatelja, karijera i obiteljski život su mu procvjetali nakon razvoda od Meghan, piše Daily Mail.

'Trevoru je neko vrijeme bilo jako teško. On je dobar dečko, ali Meghan ga je slomila kad je tražila razvod. Kad je počela razgovarati s princem Harryem, to ga je ponovno shrvalo zbog publiciteta oko braka, a zatim i intervjua s Oprah. No to je sad sve u prošlosti. Kad sam ga nedavno sreo, situacija je bila u potpunosti drukčija. Trevor je stalno govorio da je najsretniji ikad, koliko voli biti tata i da se nikad nije osjećao ispunjenije. Svatko u Trevorovu životu zna da ne treba spominjati riječ na 'M'. Nastavio je dalje i, na neki način, moglo bi se reći da ima bolji život od Meghan. Vjerojatno ima više novca od nje sada, radi ono što voli i nije u centru pažnje. To je vrhunska osveta', ispričao je Engelsonov prijatelj.

Trevor Engelson i Tracey Kurland imaju dvije kćeri
Profimedia 

46-godišnji Trevor je od 2019. u sretnom braku s nasljednicom Tracey Kurland, čiji je pokojni otac izgradio bogatstvo od 500 milijuna dolara prije svoje smrti. Kad je preminuo, strani mediji su pisali da je Tracey naslijedila 250 milijuna dolara. Supružnici sa svojim kćerima žive na prostranom imanju u Los Angelesu.

Oni su vrlo bliska obitelj i sjajan par. Trevor obožava svoju ženu i svoje dvije djevojčice. Kad je s njima, ne prestaje se smijati’, otkrio je njegov prijatelj.

Trevor Engelson i Tracey Kurland imaju dvije kćeri
Profimedia 

Kad je u pitanju njegova karijera, Trevoru se također posrećilo. Njegova menadžerska i produkcijska tvrtka Underground sa sjedištem na Beverly Hillsu, stvorila je hit TV kriminalističku dramu ‘Snowfall’, koja se prikazivala šest sezona, a u pripremi je i nastavak serije.

Meghan Markle i Trevor Engelson bili su u braku
Splash News / Splash / Profimedia 

Podsjetimo, Trevor i Meghan upoznali su se u jednom holivudskom baru 2004. i ubrzo su počeli živjeti zajedno. Vjenčali su se 2011. na plaži u Jamajci nakon sedam godina veze. Razveli su se 2013., a kao razlog su naveli 'nepomirljive razlike’.