Bivši saborski zastupnik Ivan Pernariznenadio je novim statusom koji je objavio na društvenim mrežama.

Bandiću ustani iz groba, Senf će nas do kraja upropastiti, sve ti je oprošteno!!’, napisao je.

Pernar već tjednima na društvenim mrežama proziva zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića, a čak mu je nekoliko puta upao na presicu. Naziva ga 'Senfom', što je Tomaševićev nadimak iz djetinjstva.

Ivan Pernar upao je na presicu Tomislava Tomaševića
Slavko Midzor/PIXSELL 

'Žene vole i glasuju za Tomaševića jer znaju kakav je, da bi takvog lako mogle vrtjeti oko malog prsta, da bi ih takav doma slušao i govorio ‘da draga’. Takav smotan tip i nije za ništa drugo nego za pranje suđa doma, realno što je on u stanju napraviti? A kad čuju od mene da tražim ženu kojoj nije problem oprati suđe, onda drvlje i kamenje po meni, Pernar je ovakav, Pernar je onakav. Međutim, ovo vam najiskrenije govorim, muškarac koji nije u stanju imati stav u vlastitoj kući i kojeg vlastita žena doma ne sluša, već mora polemizirati s njom, taj nije u stanju voditi grad s milijun ljudi’, napisao je nedavno i dodao:

Ivan Pernar je bivši saborski zastupnik
Facebook 

'To je ozbiljan problem, gradonačelnik mora biti dominantna, a ne pasivna struktura ličnosti. Vidjeli ste onu sramotu kad ga ja pitam najobičnije pitanje, a onda se neka žena gura da mi odgovori umjesto njega. Presmiješno i žalosno kako vlastiti suradnici na njega gledaju. Obraćam se ženama koje ovo čitaju, ako želite tipa koji će biti papučar doma, sve 5 i sve super. Ali može li takva osoba voditi glavni grad Hrvatske? Zapitajte se to!’.