Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar najavio je povratak u politiku. Sudeći po njegovoj objavi na društvenim mrežama, želi postati gradonačelnik Zagreba.

Ivan Pernar je bivši saborski zastupnik
Borna Filic/PIXSELL 

'Htio bih vam ispričati priču o jednoj djevojci iz Dubrovnika, pričali bi nas dvoje i družili se, voljeli smo provodit vrijeme zajedno. I svaki put kad bi me pitala kako mi je na poslu, ja bih rekao da volim taj posao, ili je to booking ili neke ture s turistima, al veli ona meni, ma nije to za tebe, ti moraš u politiku nazad. Ja bih njoj na to rekao da što će mi politika da je to užas, da uopće ni ne vidim kako bih se vratio tamo, da novac koji zaradiš tamo nije vrijedan tog stresa, da svaka osoba koja renta apartmane više zaradi od saborskog zastupnika (koji ne uzima mito), a može imati mir u životu, nema natezanja s luđacima, medijskog terora itd.’, napisao je i dodao:

'Kaže ona meni na to, ne Ivane, ti moraš nazad, ti si za politiku. U tom trenutku ja sam mislio da se neću vratiti nazad i da je to za mene završena priča. Zanimaju me apartmani, ne zanima me natezanje s idiotima. I uglavnom, kraj 8. mjeseca, sunce sija, ja odmaram, lova stiže i u tom trenutku vijest - Tomašević diže paušalni porez 5 puta na apartmane i ne odustaje, jedini način da ga se zaustavi je da ga se ukloni s funkcije. Tada sam saznao da ima presicu u Novoj cesti, uzeo sam kartu Dubrovnik - Zagreb u jednom smjeru, a ostalo je povijest. Inače, još uvijek mi je prebivalište u Cavtatu prijavljeno, pa ću se morati nazad prijaviti na Zagreb ako mislim ići protiv Senfa. To će biti Novotnijeva 5, njegov mjesni odbor - Samoborček i njegova gradska četvrt Trešnjevka Sjever. Bit će to 1 na 1, svaki naš susjed i/ili sugrađanin će imati ulogu porotnika na tim izborima’.

Ivan Pernar je bivši saborski zastupnik
Facebook 

Inače, Pernar već danima na društvenim mrežama proziva zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića, a čak mu je nekoliko puta upao na presicu. Naziva ga 'Senfom', što je Tomaševićev nadimak iz djetinjstva.