Bivši ministar zdravstva i nekadašnji župan Ličko-senjske županije, liječnik Darko Milinović, na Facebooku je objavio svoju fotografiju u kupaćim gaćama i usporedio je s golišavom fotografijom novopečenog ministra gospodarstva i održivog razvoja, Damira Habijana.

Darko Milinović voli nogomet
Facebook 

Evo pitanja za Plenkija. Bili ja bio bolji (čitaj jači) ministar gospodarstva da nisam izbačen iz HDZ-a. Na Grobniku bajkeri znaju da bi bio brži. Imam diplomu visoke poslovne škole - nadzor i korporativno upravljanje, bio potpredsjednik Sabora pa Vlade i ministar zdravstva te najviše mandata osvajao na izborima. Ako su uvjeti bili fizičke naravi, također se bilježim sa štovanjem... doduše 10-ak godina sam stariji od izabranog ministra, a to znači i iskusniji. Ups.. provjerio sam 20-ak, a moja slika je od prošle godine, znači 19. Jedina mi je "mana" da nisam naučio pokorno slušati... znači i da me nisu izbacili ništa od mene... hm... hm... a tko bi ga znao... nije ni Anušić baš pokoran’, napisao je i dodao:

‘Eto vam moje karakteristike pa tko zna ako se predomislite zovite. CV vam je dostupan, a za usporedbu evo slika, da se ne moram skidati pred vama. Još malo mojih KARAKTERISTIKA: nisam mudar (čitaj Butković), nisam ljevičar (čitaj Obuljen), nisam vitez za istanbulsku (čitaj Rajner), nisam neukusno pokoran (čitaj Grlić Radman), nisam žetončić (čitaj kako hoćeš, previše ih je za sve napisati), NASTAVI NIZ... Naravno, ministru puno sreće bez savjetnika i plina za cent i da ne pusti trbuščić za vrijeme ministrovanja kao mnogi!!!!’.

Darko Milinović je bivši hrvatski ministar
Facebook 

Komentara ispod njegove objave nije nedostajalo.

Doktore, daleko ste najjači u svakom pogledu’, ‘I svi ti nabrojani nemaju Vaš smisao za humor, satiru, a i sa karakterom su malo na Vi’, ‘Previše ste kvalificirani’, pisali su pratitelji.