Saborski zastupnik Mosta, Marin Miletić, na društvenim mrežama je objavio fotografije na kojima pozira u moru.

Marin Miletić je saborski zastupnik
Facebook 

19. siječanj. Vani je 1* stupanj gospodina Celzijusa. More je na 12. Nakon godinu dana tuširanja hladnom vodom ujutro i navečer, spreman sam za kupanje i tijekom zime. Što ti je glava. I na što je sve spreman naš duh i tijelo? Ali, mi volimo sami sebe staviti u kutije koje su za nas drugi pripremili. Programiraju nas od najranije dobi. Govore nam što je moguće, a što nije moguće. Govore nam gdje su naše granice. Nalažu nam kako da hodamo, što da mislimo i kako da se odijevamo. Traže od nas da se po programiranim pravilima ponašamo u vrtiću, školi, na faksu, na poslu, u crkvi, zajednici, ovdje ili ondje. Žele da hodamo njihovim tračnicama koje su oni tu postavili da njima bude lakše. Ne nama. Njima’, napisao je i dodao:

Kako je lijepo dizati ljestvicu i vidjeti da možemo puno više od onoga što netko drugi misli da nam je moguće činiti. Kako je lijepo biti slobodan od drugih i od onoga što drugi misle da bismo trebali. Prekratak je ovaj život da ne bismo disali punim plućima’.

Marin Miletić je saborski zastupnik
Facebook 

Miletić je inače poznat po tome da na društvenim mrežama komentira aktualnosti i dijeli anegdote iz svog privatnog života. Što se tiče njegovog ljubavnog života, političar je već neko vrijeme u vezi s glumicom Kristinom Krepelom.