Iako je odstupila s predsjedničke dužnosti, Kolinda Grabar-Kitarović (54) ne uživa ništa manju popularnost među Hrvatima pa mnogi pažljivo prate vijesti vezane za nju koje su se posljednjih mjeseci sve više počele seliti u celebrity i modne rubrike.

Kolinda Grabar-Kitarović često ističe nikad vitkiji struk
Nel Pavletić/PIXSELL 

Neporecivo je da Kolindi itekako godi odlazak s mjesta predsjednice republike te da je otad zaista procvjetala, barem što se tiče njezinog fizičkog izgleda.

Budući da sad sigurno ima više vremena, a manje stresa, Kolinda Grabar-Kitarović na društvenim mrežama rado dijeli fotografije sa svojih brojnih putovanja, no ono što je svima brzo upalo u oči je da se posvetila i sebi te je skinula popriličan broj kilograma. Ona to nikad nije puno komentirala, no fotografije govore same za sebe, a njezina nikad vitkija linija plijeni pozornost gdje god da se pojavi.

Kolinda Grabar-Kitarović često ističe nikad vitkiji struk
Facebook 

Kilograme je nakupila dok je bila predsjednica jer nije baš imala vremena za vježbanje i ujednačenu i zdravu prehranu, a tijekom 2018. odlučila se na liposukcijsku dijetu koja je posebno popularna među našim estradnjacima.

Ona uključuje zdravu prehranu, a isključuje izgladnjivanje i post. Isprobale su je zvijezde poput Suzane Mančić, Nede Ukraden, Halida Bešlića, Jennifer Aniston, Monice Bellucci, Penelope Cruz... Ova dijeta nema nikakve veze s liposukcijom. Dijeta se temelji na konzumaciji prirodnih masti i eliminaciji ugljikohidrata iz prehrane. Preporučuje se izbjegavanje polugotovih, prepakiranih i rafiniranih proizvoda.

Kolinda Grabar-Kitarović često ističe nikad vitkiji struk
Facebook 

Da se svojim rezultatima itekako ponosi jasno i po njezinom modnom izričaju. Iako se Kolinda Grabar-Kitarović uvijek voljela srediti, a o tome je i kao predsjednica države morala voditi računa, danas vrlo često izabire odjeću koja prati liniju tijela, ističe vitku figuru, a posebno voli istaknuti nikad tanji struk. Prisjetili smo se nekih Kolindinih modnih kombinacija koje su nas posebno oduševile.

Haljina s vodoravnim prugama u Dubrovniku

Na fotografijama koje je ranije objavila tijekom posjeta Dubrovniku Kolinda nosi haljinu koja prati liniju tijela i koja je možda najbolji dokaz njezine drastične transformacije.

Kolinda Grabar-Kitarović često ističe nikad vitkiji struk
Facebook 

Radi se o tamnoplavoj haljini s bijelim vodoravnim prugama, a ako ste ikad imali problema s viškom kilograma, dobro znate da vodoravne pruge dodatno vizualno proširuju i skraćuju osobu pa se ne preporučuju onima koji bi htjeli izgledati vitkije. Kolinda takvih problema nema pa samouvjereno može nositi i mnogima omražene pruge.

Žarke boje na svečanom primanju

Na svečanom primanju veleposlanika, generalnih konzula, konzula i vojnih izaslanika Republike Hrvatske koje se održalo u NSK-u, Kolinda je pozornost plijenila veselom, ali elegantnom kombinacijom u kojoj nije mogla promaknuti nikome.

Naime, nosila je žarko žutu haljinu dužine do iznad koljena s prekriženim trakama na decentnom dekolteu, a uz to je kombinirala tamnoplavi sako intenzivne nijanse koji je spojila s cipelama na visoku petu u istoj nijansi.

Njezinim pratiteljima na Instagramu nije moglo promaknuti da je izabrala boje ukrajinske zastave, a iskoristila je priliku i da pošalje poruku.

Ukrajina u srcu’, napisala je uz fotografiju na kojoj u toj kombinaciji pozira ispred zagrebačke katedrale držeći u rukama buket suncokreta.

Kombinezon na otvorenju Pelješkog mosta

Na povijesnom otvorenju Pelješkog mosta bivša se predsjednica pojavila u jednostavnom ljubičastom kombinezonu koji joj je zanimljivim čvorom s desne strane suzio struk dok su se nogavice lagano širile.

Tu je nastala i njezina fotografija o kojoj su svi pričali tih dana, ona na kojoj je sjela na pod prekriženih nogu i nasmiješeno pozirala.

Pussy bow mašna u Berlinu

Još dok je bila predsjednica i dok nije imala liniju koja je trpjela eksperimente, Kolinda je često birala košulje s takozvanom pussy bow mašnom oko vrata, a to se nije promijenilo ni otkako je otišla s dužnosti.

Kolinda Grabar-Kitarović često ističe nikad vitkiji struk
Facebook 

Crnu ženstvenu košulju s uzorkom krupnih cvjetova, uske crne hlače i balerinke izabrala je za šetnju Berlinom krajem lipnja prošle godine.

Rapsodija u crvenom u Washingtonu

Jedno od definitivno najženstvenijih i najzanosnijih njezinih izdanja bilo je ono u kojem se pojavila na dodjeli nagrada Atlantic Council u Washingtonu sredinom svibnja prošle godine.

Na fotografijama vidimo da je nosila vrlo elegantnu dugu crvenu haljinu s naglašenim ramenima i izrezom s prednje strane, a struk je istaknula velikom mašnom.

Istaknute obline u Dubaiju

U ožujku je posjetila Dubai odakle se javila s fotografijom na kojoj pozira u ljubičastoj haljini s poludugim rukavima i dužine iznad koljena kojom je istaknula obline. Na nogama je nosila krem salonke.

Poslovni šik u Kanadi

O njezinoj se vitkoj liniji, ali i modnom ukusu počelo govoriti krajem 2021., a jedna od prvih zapaženijih kombinacija bila je ona iz posjeta Kanadi.

Kolinda Grabar-Kitarović često ističe nikad vitkiji struk
Facebook 

Kolinda je tad pozirala u crnim hlačama i plavom sakou stegnutom u struku, a cijela se Hrvatska brzo raspričala o njezinoj nikad vitkijoj liniji.

Crni outfit u hotelu Westin

Kolinda se nedavno pojavila u zagrebačkom hotelu Westin, gdje je održan sastanak Partnerstva za transatlantsku, energetsku i klimatsku suradnju. Event je okupio brojne političare, a pažnju je privukla upravo Kolinda koja je sjedila pored premijera Andreja Plenkovića.

Kolinda Grabar-Kitarović u hotelu Westin
GORAN STANZL/PIXSELL 

Pojavila se u crnoj odjevnoj kombinaciji koju je uskladila s maramom i bež štiklama. Još jednom je pokazala vitku figuru koju je stesala i možemo slobodno zaključiti da bivša predsjednica izgleda bolje no ikad.