Gordan Maras je na Facebooku objavio fotografiju na kojoj pozira sa svojim psomBongom.

Zagrebački dečki u šetnji!’, napisao je.

Da li će se gospodin Bongo kandidirati na sljedećim izborima?’, komentirao je objavu jedan pratitelj, a Maras mu je odgovorio: ‘Sigurno!’.

Gordan Maras odgovorio pratitelju
Facebook 

Bivši političar je poznat po tome da na društvenoj mreži dijeli anegdote iz privatnog života i komentira aktualnosti, a nedavno je podržao pjevačicuSeverinu.

Gordan Maras je bivši političar
Facebook 

‘Ovaj šef Vrhovnog suda Dobronić je kao slon u staklarni. Priča stvari koje su možda i točne, ali poptuno van konteksta i u neskladu sa životom i interesom Severininog djeteta. Po njegovoj logici zato što je Severina moćna, ona bi trebala šutiti i ne braniti prava svog djeteta i sebe nego bi se trebala prepustiti pravdi takvih mudraca kao što je on i njemu slični koji će valjda donijeti pravednu odluku kada njezin sin bude imao 25 godina i kada ta odluka više nikome neće biti važna. Pritom zanemaruje korumpirane vještake i sve što se oko tog slučaja do sada dešavalo’, napisao je i dodao:

‘Sud mora napraviti sve da pravda bude brza i u interesu djeteta, a on to na žalost ne radi. Predugo to traje. Zato u potpunosti podržavam Severinu i njezina nastojanja da skrati agoniju koju prolazi sa bivšim partnerom i hrvatskim pravosuđem. Neka napravi sve što može i što joj je na raspolaganju da zaštiti dijete i sebe’.