Nakon što su procurile njegove poruke s Josipom Pleslić ex Rimac, porastao je interes za privatnim životom Ivana Turudića. Novopečeni šef DORH-a je oženjen, a njegova supruga je Tatjana Pavelić Turudić s kojom ima dvoje djece – sina Ivana i kćer Nikolinu Mariju.

Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić imaju dvoje djece
Sanjin Strukic/Pixsell 

Njegov zgodni sin, Ivan Turudić junior, rođen je u lipnju 1991., a u djetinjstvu je počeo trenirati tenis što mu je dalo prednost pri upisu na američko sveučilište, piše Imperijal. Upisao je Wharton, a nakon dolaska u Ameriku igrao je tenis za sveučilišnu ligu.

Nakon studija nije ostao u SAD-u, već se vratio u Hrvasku. Ima otvoren profil na Facebooku, a na jednoj od fotografija pozira s ocem.

Imperijal piše kako je sin Ivana Turudića imao ozbiljnu vezu i zajednički život s Adrijanom Prlić, kćeri Jadranka Prlića, bivšeg predsjednika Vlade Hrvatske Republike Herceg-Bosne, koji služi kaznu zatvora od 25 godina zbog ratnih zločina.

Jadranko Prlić služi kaznu zatvora od 25 godina zbog ratnih zločina
Stojan Lasic/PIXSELL 

Ivan i Adriana živjeli su u njezinom gornjogradskom stanu, no veza je pukla. Od vjenčanja nije bilo ništa, a atraktivna i ambiciozna kustosica s pariškom diplomom udala se za Rusa Zhana Belaya, sina kontroverznog ruskog financijaša.