Princ Harry i njegova supruga Meghan Markleupozoreni su da se ne oglašavaju oko Kate Middleton nakon što je kraljevska obitelj objavila novu izjavu o njezinom zdravstvenom stanju.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Stručnjak za odnose s javnošću, Ryan McCormick, pozvao je par da ne daje nikakve javne komentare o princezi Kate kako bi izbjegli nagađanja o njezinom zdravlju.

Kate Middleton i Meghan Markle su supruge prinčeva Williama i Harryja
Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia 

Harryju i Meghan bi najbolje bilo da ne daju nikakve javne komentare o Kate. Sve što bi rekli bilo bi previše analizirano i ako bi poželjeli Kate brz oporavak, špekulacije bi se raširile o tome što se događa iza kulisa’, rekao je za Mirror.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
Bryan Bedder / Getty images / Profimedia 

Dodao je kako bi Harry i Meghan mogli pridobiti kraljevsku obitelj šutnjom.

Vojvotkinja i vojvoda vjerojatno mogu polako početi ponovno stjecati povjerenje kraljevske obitelji radeći točno onako kako im je naloženo’, smatra McCormick.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsjetimo, Kensingtonska palača objavila je novu izjavu kako bi umirila obožavatelje nakon nagađanja o tome gdje se Kate nalazi.

Princeza Walesa vratila se u Windsor gdje će se oporavljati od operacije. Dobro se oporavlja. Princ i princeza žele se zahvaliti cijelim timu u Londonskoj klinici, posebice posvećenim zaposlenicima koji su pružili svu potrebnu njegu’, poručili su iz palače i dodali kako je obitelj zahvalna na svim dobrim željama koje dobiva iz cijelog svijeta.