Meghan Markle opet se našla u fokusu javnosti. Naime, kritičari je optužuju da je u rujnu 2022., na sprovodu kraljice Elizabete II., na silu plakala kako bi se pokušala svidjeti javnosti koja joj nije naklonjena, piše Mirror.

Meghan Markle na sprovodu kraljice Elizabete II.
TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA 

U videu koji je osvanuo na TikToku i postao viralan, Meghan kritiziraju jer je izgledala tužno na sprovodu bake svoga supruga, princa Harryja, a neki tvrde da je glumila kako plače.

@royalsbreak

Meghan Markle's fake cry

♬ original sound - royalsbreak

Ako vidite Meghan Markle da plače na lijevo oko, to su najvjerojatnije lažne suze. Dopustite da objasnim. Kad su mnogi primijetili da plače na kraljičinom sprovodu, obožavatelji kraljevske obitelji odmah su je optužili da su njezine suze lažne. Ako ste pomno proučili njezinu fotografiju snimljenu tijekom sprovoda, suze su tekle samo iz njezina lijevog oka. U intervjuu koji je dala 2014., spomenula je da je savladala trik lažnog plača iz lijevog oka’, tvrde korisnici društvenih mreža.

Meghan Markle je supruga princa Harryja
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, neki obožavatelji vojvotkinje od Sussexa stali su u njezinu obranu u komentarima te osudili tvorca ovog videa zbog te optužbe.