Saborski zastupnik Mosta, Marin Miletić, na Facebooku se oglasio povodom Dana očeva.

Marin Miletić je saborski zastupnik Mosta
Facebook 

Poruka nama očevima. Momci, ne zaboravite da je vaše prvo poslanje i najvažnija stvar u svemiru ta da ste - otac. Nema ništa važnije za vas u vašem životu od toga da budete otac svojim kćerima i(li) sinovima. Sve što ostvarite, najveće karijere, uspjehe na kojima vam mnogi mogu zavidjeti, sve ako osvojite najveće vrhove planina, a pritom zaboravite ili zanemarite svoju djecu - iznevjerili ste ono najvažnije - da ste prvo trebali biti - otac. To je prva i posljednja stepenica na kojoj morate biti vjerni’, napisao je.

Očevi su stupovi svojoj djeci. Luka smiraja. Osigurač na sajli preko koje se djeca penju ka njihovim vrhovima života. Očevi su tu, da kada sve padne, uzmu svoje dijete, nebitno koliko godina ima - i nose ga na svojim rukama koliko god treba. I dokle god treba. I na kraju, odat ću vam jednu tajnu koju ne znaju mnogi: ja sam vam kršten u crkvi kao Josip. Marin Josip Miletić. Svako dobro svima. Očevi, blagoslovljeno neka bude!’, dodao je.

Marin Miletić je saborski zastupnik Mosta
Instagram 

Političar ima dvije kćeri, Martu i Luciju, a dobio ih je sa suprugom Danijelom koja je preminula u rujnu 2021. nakon duge i teške bolesti.