Kate Middleton i dalje je u fokusu javnosti, kako zbog sporne obiteljske fotografije, tako zbog brojnih teorija zavjere po kojima princeza od Walesa ima dvojnicu.

Kate Middleton je princeza od Walesa
Ken Goff Rota / Goff Photos / Profimedia 

Sad se oglasio britanski novinar Piers Morgan koji kaže da ga ne bi čudilo da je Kate imala živčani slom, piše Mirror.

Piers Morgan je poznati britanski novinar
James Manning / PA Images / Profimedia 

'Mislim da je pritisak na Kate već dulje vrijeme krajnje nepodnošljiv. Ne bi me šokiralo da je imala nekakav živčani slom. Sada su imali veliku zdravstvenu krizu i ona pokušava odgojiti troje male djece u zdjeli zlatne ribice kraljevske obitelji. Kad sve to spojite, to je previše za svaku mladu ženu da se nosi s tim', rekao je za 'TMZ Investigates: Where is Kate Middleton?'

Kate Middleton je princeza od Walesa
BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA 

Nedavno se oglasio kraljevski stručnjak Russell Myers, koji smatra da princeza od Walesa nakon skandala možda više nikad neće objaviti novu fotografiju, piše Mirror.

Kate Middleton je princeza od Walesa
- / Polaris / Profimedia 

'Objavili su fotografiju i pretpostavljam da će morati pregledati ovaj proces. Ono što mislim da će biti najveća šteta je to što Kate možda više nikada neće objaviti fotografiju. Godinama je objavljivala fotografije djece na njihov rođendan, Louisov prvi dan u školi, njihovu božićnu čestitku. Ako to prestane raditi, to će biti velika šteta za nju', rekao je za podcast 'The Royal Beat'.