Već i ptice na granama znaju da Meghan Marklenije u najboljim odnosima s članovima kraljevske obitelji, a čini se kako vojvotkinja od Sussexa neće zakopati ratne sjekire sa svojom šogoricom Kate Middleton.

Kate Middleton i Meghan Markle su supruge prinčeva Williama i Harryja
Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia 

Mirror piše da je novinar Omid Scobie u svojoj knjizi ‘Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy's Fight for Survival’ napisao da je odnos dviju šogorica ‘nepopravljivo narušen’ i da ‘svaki put kad čuje za Meghan, Kate zadrhti i hihoće se’.

Kate Middleton, Meghan Markle i princ Harry su članovi kraljevske obitelji
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Također, otkrio je da Meghan ne želi više nikad kročiti u Englesku jer ne želi opet uroniti u dvorsku sapunicu. Nedavno je PR stručnjak Ryan McCormick pozvao Meghan Markle da stane u obranu svoje šogorice, nakon što su društvene mreže preplavili komentari da je njezina fotografija na kojoj pozira s djecom fotošopirana.

Kate Middleton pozirala s djecom
Profimedia 

'Da sam savjetovao Meghan, rekao bih joj da govori glasno i strastveno u obranu Kate. Meghan se možda ne sviđa što mediji pišu loše o njoj, ali ona je definitivno bolje upoznata s tim nego Kate. Vojvotkinja bi mogla iznimno pomoći princezi od Walesa vodeći je kroz ovu krizu javno i iza kulisa', rekao je za Mirror.