Kate Middleton i dalje je u fokusu javnosti zbog fotografije na kojoj pozira s djecom. Društvene mreže preplavili su komentari fanova koji su uvjereni da je fotografija fotošopirana.

Kate Middleton pozirala s djecom
Profimedia 

Sad je procurila informacija da je PR stručnjak Ryan McCormick pozvao Meghan Markle da stane u obranu svoje šogorice.

Kate Middleton, Meghan Markle i princ Harry su članovi kraljevske obitelji
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

'Da sam savjetovao Meghan, rekao bih joj da govori glasno i strastveno u obranu Kate. Meghan se možda ne sviđa što mediji pišu loše o njoj, ali ona je definitivno bolje upoznata s tim nego Kate. Vojvotkinja bi mogla iznimno pomoći princezi od Walesa vodeći je kroz ovu krizu javno i iza kulisa', rekao je za Mirror.

Kate Middleton i Meghan Markle su šogorice
Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia 

Sad preostaje vidjeti hoće li Meghan pomoći šogorici i zakopati ratne sjekire. Podsjetimo, Kate se ranije oglasila i priznala da je manipulirala spornom fotografijom.

Kate Middleton je princeza od Walesa
PAUL GROVER-THE TELEGRAPH/POOL SUPPLIED BY SPLASH NEWS / SPLASHNEWS.COM / SPLASH / PROFIMEDIA 

'Kao i mnogi amaterski fotografi, povremeno eksperimentiram s uređivanjem fotografija. Htjela bih se ispričati zbog bilo kakve zabune koju je uzrokovala naša obiteljska fotografija koju smo jučer javno podijelili. Nadam se da su svi koji su ga slavili imali sretan Majčin dan. C', pisalo je u objavi na njezinom službenom Instagram profilu.