Markantni Dodikov ministar: Oženio je 17 godina mlađu, a bivša žena objavila je njegove fotografije s ljubavnicom

Staša Košarac je u listopadu 2021. oženio 17 godina mlađu Aleksandru Ivković, a to mu je treći brak.

Armin Durgut/PIXSELL

Dodikov ministar Staša Košarac nekoć je punio medijske stupce zbog svog burnog ljubavnog života.

Tko je Staša Košarac?

Rođen je 19. ožujka 1975. i ima 49 godina. U prosincu 2019. imenovan je za ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH. Što se tiče njegovog privatnog života, u listopadu 2021. oženio je 17 godina mlađu Aleksandru Ivković, a to mu je treći brak.

Instagram 

Košarac je prije nekoliko godina bio glavna zvijezda regionalnih medija, kad ga je njegova bivša supruga, novinarka RTRS-a Sanja Košarac, na Facebooku optužila da ju je varao sa 17 godina mlađom ženom te je objavila njihove fotografije.

Armin Durgut/PIXSELL 

Danas je ministar Košarac krenuo na posao. Ponovno. Jučer je ponovo pokušao biti 'uzoran' otac i suprug. U međuvremenu je pokušavao biti ljubavnik. Od sutra će ga pamtiti kao nekoga kome je Bog dao gotovo sve, a đavo uzeo i više od toga. Prije dvije godine, barem prema mojim saznanjima, ministar Košarac našao je ljubavnicu. Mlađahnu, rođenu 17 godina poslije njega, Aleksandru Ivković. O agoniji koju smo moja djeca, moja obitelj i ja, prošli u namjeri da to prebrodimo, neću pisati. Ministar Košarac, njegova obitelj, Aleksandra Ivković i njena obitelj - mojoj djeci, obitelji i meni, pokušali su napraviti mnogo toga. To je tek za pisanje. Ali, na drugom mjestu’, napisala je među ostalim.

Facebook 

‘Ta 'moralna vertikala' i 'muškarčina', ministar Košarac - nakon što s Aleksandrom i cijelom svitom, nije uspio da me uvjeri da sam luda (doslovno) i da je to samo njegova suradnica, pobjegao je od djece i mene u očevu kuću, pod izgovorom da mora čuvati ono što je gradio. Nas, moju djecu i mene, čuvao je Bog. Slava Mu! Nakon što, također, nisu uspjeli u namjeri da ja podnesem zahtjev za razvod braka – uslijedio je ‘viteški’ potez. Ministar Košarac podnio je zahtjev za razvod, a ja sam za to saznala nakon poziva radnika iz Centra za socijalni rad. Napominjem - sve vrijeme, do tog 2. rujna 2020. i poziva iz Centra, ministar Košarac igrao je ulogu 'savršenog' oca i supruga, ali samo sa kasindolske adrese. Sve vrijeme negirajući da ima ljubavnicu. I to je 'poštenom' ministru bilo malo. Umjesto sporazumnog razvoda, koji sam iskreno očekivala, dobila sam plavu kuvertu u kojoj me, podsjećam bez ikakve prethodne najave i obrazloženja, ministar Košarac tuži’, dodala je.