'Meni Alka izgleda super na ovom plakatu': Bivši hrvatski političar stao u obranu Vuice koju su optužili za Photoshop

Alka Vuica objavila je predizborni plakat na kojem pozira nasmijana u bijeloj haljini, a pažnju je privuklo njezino lice zbog kojeg su joj neki pratitelji pisali da je previše fotošopirana.

Instagram

Glazbenica Alka Vuica izlazi na parlamentarne izbore kao kandidatkinja na 14. mjestu liste koalicije Rijeke pravde u šestoj izbornoj jedinici. Alka je u utorak na Instagramu objavila predizborni plakat na kojem pozira nasmijana u bijeloj haljini, a pažnju je privuklo njezino lice zbog kojeg su joj neki pratitelji pisali da je previše fotošopirana.

Bivši političar Gordan Maras stao je u njezinu obranu.

Facebook 

'Ljudi pričaju gluposti o plakatu Alke Vu. Meni Alka izgleda super na ovom plakatu. Ukoliko živite u 6. Izbornoj jedinici (Novi Zagreb Zapad, Trešnjevke, Stenejvec, Podsused Vrapče, Brezovica, Zaprešić, Samobor Jaska, Brdovec...) podržite je preferencijalnim glasom. Ona nam treba u Saboru. Ima više energije od pola zastupnika zajedno koji su završili aktualni mandat. Ajmo svi za Alku!', napisao je na Facebooku.

Nedavno je također podržao pjevačicu.

'Ukoliko živite u 6. izbornoj jedinici (Trešnjevke, Podsused, Vrapče, Stenjevec, Brezovica, Zaprešić, Jaska itd.) najdraži su mi kandidati Zvonimir Novosel i Krešo Beljak, ali vas molim da preferencijski podržite na listi SDP-a jednu krasnu ženu na 14. mjestu, Alku Vuicu! Ona se za sve u životu sama morala izboriti, nije rođena sa srebrnom žlicom u ustima', poručio je.