Viši je od Plenkovića i Milanovića, a niži od Peđe Grbina: Evo koliko je visok Davor Bernardić

Znate li koliko je visok Davor Bernardić? Odgovor bi vas mogao iznenaditi.

DAVOR PUKLAVEC/PIXSELL

Davor Bernardić jedan je od najpoznatijih hrvatskih političara, no znate li koliko je on visok? Odgovor bi vas mogao iznenaditi.

Story press 

Naime, visok je 195 centimetara i time je viši od hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića. Naime, Milanović je visok 189, a Plenković 191 centimetar. Ipak, Bernardić je niži od Peđe Grbina koji je visok čak 210 centimetara.

Jurica Galoic/PIXSELL 

Kad je u pitanju njegov privatni život, Bernardić iza sebe ima brak sa samozatajnom Irenom s kojom se vjenčao 2011. godine. Političar je u listopadu 2019. službenim priopćenjem potvrdio da se razvodi nakon osam godina braka.

Dalibor Urukalovic/PIXSELL 

'Ovim putem želim obavijestiti medije da smo moja, sada već bivša, supruga Irena i ja odlučili krenuti svatko svojim putem te smo se razveli. Nakon zajednički provedenih godina ispunjenih ljubavlju i međusobnim razumijevanjem u život dalje krećemo kao dobri prijatelji. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo da je poštujete', poručio je tad.