Političar Davor Bernardić ne govori puno o svom privatnom životu, no poneki detalj otkrio je u srpnju 2020., kad je održano veliko završno sučeljavanje njega i Andreja Plenkovića na Novoj TV. Tad su ih novinari, među ostalim, pitali sjećaju li se mjesta prvog poljupca.

Da, na Trešnjevci. Da ulazim u te detalje zaista mi nije zgodno’, odgovorio je Bernardić.

Davor Bernardić iza sebe ima brak
STORY ARHIVA 

‘Nije valjda da vam je neugodno?’, pitala ga je novinarka, a on je rekao: ‘Nije mi neugodno, bila je to jedna feštica, rođendanska proslava, davno je to bilo’.

‘Što vas najviše privlači kod žena?’, jedno je od pitanja koje su dobili.

Karakter. Vidim energiju, karakter…’, otkrio je Barnardić.

Davor Bernardić iza sebe ima brak
GORAN STANZL/PIXSELL 

‘A fizički izgled ništa?’, pitala ga je novinarka.

Fizički izgled je važan, ali jednostavno nije presudan. Dakle, mislim da je karakter taj koji jednostavno na svakog muškarca na kraju ostavi najveći trag’, poručio je.

‘Da se drugi put ženite, biste li tražili crkveno poništenje braka?’, pitali su ih, a Bernardić je kratko odgovorio: ‘Ne’.

Davor Bernardić iza sebe ima brak
Dalibor Urukalovic/PIXSELL 

Bivši predsjednik SDP-a iza sebe ima brak sa suprugom Irenom od koje se razveo 2019. nakon osam godina braka.

Davor Bernardić i Irena Bernardić razveli su se 2019. godine
STORY ARHIVA 

Ovim putem želim obavijestiti medije da smo moja, sada već bivša, supruga Irena i ja odlučili krenuti svatko svojim putem te smo se razveli. Nakon zajednički provedenih godina ispunjenih ljubavlju i međusobnim razumijevanjem u život dalje krećemo kao dobri prijatelji. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo da je poštujete’, poručio je tad u priopćenju.