Možete li je prepoznati? Hrvatska političarka objavila fotografiju iz mladosti

Na društvenoj mreži objavila je fotografiju iz mladosti i oduševila pratitelje.

Facebook

Gradonačelnica SupetraIvana Marković na Facebooku je objavila fotografiju iz mladosti.

Ovo sam ja na kraju srednje škole (gimnazije) u Supetru. Bili smo na maturalcu u Barceloni, a mislim da je ovo slikano u Monte Carlu gdje smo prolazili. Nije me nikada taj luksuz impresionirao. Bila sam kao kulerica i cijelu srednju školu, ali i kasnije obilježio me je grunge pokret i grupe koje su iz njega izašle. Toliko da sam u kasnijim godinama po Europi, kad sam za to imala nešto novca odlazila na koncerte da ih poslušam uživo’, napisala je.

Kao generacija koja je tada izašla držali smo se skupa. Sjećam se da smo bili u tada popularnoj emisiji Parlaonica, a imali smo i neke pomaknute ideje kada nismo maturalac željeli slaviti na fensi, uobičajen način. Ne znam kako je to na kraju ispalo. Kako bilo iz te generacije proizašlo je puno krasnih ljudi današnjih ravnatelja škola, učitelja, pročelnika, pravnika, doktora, građevinara, novinara itd…’, dodala je.

Facebook 

Nismo imali mobitele ali smo se svaki dan uredno nalazili i sanjali o budućnosti. Na vrijednosti su bile martesice i starke i tko ih je imao živio je svoj san. Sin je jučer završio 8. razred i želim mu da sanja i živi u boljoj budućnosti i nađe svoj put!’, zaključila je.