Bivši predsjednik zagrebačkog SDP-a, Gordan Maras (50), poznat je po tome da na Facebooku komentira aktualnosti i dijeli trenutke iz svog privatnog života.

Gordan Maras je bivši hrvatski političar
Facebook 

No znate li kako je on izgledao u mladosti? To je otkrio jednom prilikom, kad je objavio svoju staru fotografiju.

Davno…’, stavio je u opis objave.

Fotka je nastala 1988., kad je imao oko 14 godina. Maras je nakon izlaska iz politike postao poduzetnik, što je otkrio u rujnu 2021. godine.

Gordan Maras je bivši hrvatski političar
Facebook 

Dragi moji, život je nepredvidiv. Prije nešto više od godinu dana mislio sam da ću još dugo biti u politici, zastupati vas i boriti se za bolju Hrvatsku i Zagreb. Nije ispalo tako. U Hrvatski sabor došli su neki drugi zastupnici koji se danas bore za vas i koji imaju za to vaše povjerenje. Na kratko sam po prvi puta u životu, nakon dvadeset godina rada, bio prijavljen na zavodu za zapošljavanje kao nezaposlena osoba i zahvalan sam što mi je država dala vjetar u leđa da na temelju poslovnog plana i potpore postanem poduzetnik te pokrenem svoj posao’, napisao je tad.

Osjećam se pun energije, željan rada i svjestan da sam na novom početku te da ću napraviti sve što mogu da iskoristim ovu priliku. Saborska mirovina nikad nije bila opcija. Želim raditi. Izazova se nikad nisam bojao i vjeru u sebe nikad nisam gubio. Ukoliko vam je potreban netko tko će vas uputiti u europske fondove, provesti kroz zamršene bankarske procedure financiranja vaših projekata, pomoći savjetom i kontaktom razvoj vašeg poslovanja, slobodno se javite. Izrada weba je u tijeku. Hvala vam na podršci svih ovih godina, nadam se da ću je imati i dalje!’, dodao je.