POLITIČAR U 'PLESU SA ZVIJEZDAMA' ODUŠEVIO TANGOM: 'Ja bih imao samo jednu kritiku, a to je...'

Dario Zurovec i njegova plesna partnerica Helena Janjušević otplesali su tango i zaradili 41 bod od žirija i gledatelja.

Nova TV

U šestoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama' ispali su Petra Kurtela i Damir Horvatinčić. Pažnju je i ovaj put privukao prvi političar u popularnom showu, gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec. On i njegova plesna partnerica Helena Janjušević otplesali su tango i zaradili 41 bod od žirija i gledatelja.

Nova TV 

Večeras je ovo bila bolja standard izvedba nego inače kod tebe. Možda malo više u poziciji engleskog valcera pa ti figura nije bila napadačka za tango, no inače sve puno, puno bolje nego prošli put’, rekao je član žirija Marko Ciboci.

Nova TV 

‘Ja bih imao samo jednu kritiku, a to je taj gornji dio. Za mene je to to, ti imaš taj ponos, samo još da pretjeraš s tim da se to raširi i uokviri. To je stvarno super, ti si uvijek pouzdan i nikad se ne bojim da ćeš propustiti neki korak, to je zapravo pohvala’, dodao je Igor Barberić.

Ja se slažem s Markom i Igorom da se na trenutke čini da Helena drži sve na okupu, a trebalo bi sve zajedno, ali to su sitnice. To bih dodala kao šlag na kraju’, poručila je Larisa Lipovac Navojec.

Nova TV 

‘Bio si čvrst, karakteran, odlučan. Nakon prošlog tjedna malo sam se bojala i moglo je biti top ili flop, a ovo je bio top’, zaključila je Franka Batelić.

Inače, gledatelji su Dariju i Heleni dali visoku ocjenu 9.