MARIN MILETIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU IZ SVLAČIONICE: Pohvalio se mišićima i tetovažama

Marin Miletić se pohvalio kako je njegov tim pobijedio u košarkaškoj utakmici.

Robert Gašpert

Saborski zastupnik Marin Miletić u slobodno vrijeme igra košarku, a sada se na društvenim mrežama pohvalio se kako je njegov tim pobijedio u utakmici te je objavio njihovu fotografiju iz svlačionice.

'Pobjeda nad Kvarnerom II., dvadeset poena. Da nakon poraza mi se ekipa smije i zeza u svlačionici - išli bi doma u gaćicama. Ustvari, ovo je nezamislivo u Kastvu. POBJEDNICIMA nikada nije SVEJEDNO!! Danas baš velika pobjeda nad mladom ekipom Kvarnera. Jaki njihovi juniori su nas razbili prvu utakmicu, prije nekoliko mjeseci. Podcijenili smo mladost, a oni željni našeg "skalpa". Pripremali smo se dosta za ovu utakmicu. Znali smo da ćemo morati igrati pravu obranu, čvrstu, agresivnu. I da je to jedini put. Napad će doći, ako ekipa diše kao ekipa i ako smo čvrsti u obrani. Pobijedili smo dvadeset razlike. Nismo im dali da nam priđu, iako je utakmica bila jako teška, na par poena veći dio. Zadovoljan sam s momcima. A i oni sa mnom, bez lažne skromnosti. Cijeli sam se dao u obrambene zadatke. Uzeo njihovog beka i spremio ga u džep. Nekih barem dvadeset godina mlađeg košarkaša u naponu snage sam čuvao. Probijao blokove, bacanje na glavu. Jednom sam izgubio ravnotežu pa me probio i zabio koš. I jednu tricu mi je zabio. I to je to - u nekih 35 min moje igre. Trice mi nisu išle, pa sam ih probijao, tako da sam i zabio desetak poena na prodore. Baš je radost ovaj sport!’, napisao je te dodao:


‘Poslije utakmice mi prilaze prijatelji, poznanici, čestitaju - pričamo. Cijeli život sam u sportu, podupirem javno sport, bavljenje sportom i rekreacijom. Zezaju me i pitaju: "Šta ako postaneš Ministar, šta s košarkom?" Odgovaram im da se ja nisam tu promijenio ništa. Imam najveći broj iste prijatelje s kojima se družim. Pozdravljam sve ljude, nalazim se s kime god. Punim vodu u svlačionici, brišem parket. Mislim da je za moj posao/poziv izrazito važno ostati prizemljen. Tu sam gdje jesam. Ništa veći od bilo koga, pa ni od svojih mladaca iz košarke. A ako me ljudi budu htjeli negdje drugdje, na nekim drugim odgovornostima - isti ću ostati. Piva na zidiću, razgovori s ekipom. Košarka. I ono, normalnost. I naravno - potpuno predanje. Drugačije niti znam, niti bih želio. I da... ima nešto što me zabrinjava. Mi u Kastvu njegujemo strast i ljubav prema košarci. Da nakon poraza mi se ekipa smije i zeza u svlačionici - išli bi doma u gaćicama. Ustvari, ovo je nezamislivo u Kastvu. A mi prolazimo pored mladaca Kvarnera i oni nasmijani, zezaju se. U hodniku pored svlačionica... Katastrofa od odnosa. Sportaši znaju o čemu govorim. Takav odnos rađa osrednjost. Osrednjost znači sivilo. Sivilo ti garantira da nikada nećeš osjetiti čist zrak i pogled šampiona s vrhova. Jer, kada ti je svejedno, što god radio - nikada ne možeš postati - pobjednik. Pobjednicima naime nikada nije svejedno’.

Inače, Miletić je u vezi s našom glumicom Kristinom Krepelom. Zajedno su i ljetovali, pojavljivali se na brojnim javnim događajima, ali još uvijek ne govore o svojoj romansi.

Robert Gašpert 

Na Elle Style Awards Kristina je došla 'rukom pod ruku' s Miletićem. Ni tada nam nije htjela previše otkrivati o njihovom odnosu, samo je nabacila: 'I never kiss and tell' ('Kad ljubim, o tome ne govorim').