SKANDALOZNA UNUKA PRVOG RUSKOG PREDSJEDNIKA PROSLAVILA ROĐENDAN: Pažnju na fotografiji privukao muškarac pored nje

Unuka Borisa Jeljcina, Maria Yumasheva, proslavila je 21. rođendan.

Instagram

Unuka Borisa Jeljcina koji je bio prvi predsjednik Ruske Federacije od 1991. do 1999., Maria Yumasheva, proslavila je 21. rođendan.

Na Instagramu je objavila nekoliko fotografija – na prvoj pozira s tortom, a pažnju je privukao muškarac pored nje koji ju je fotografirao.

Hvala svima na ljubavi povodom rođendana, želim mir’, napisala je u opis objave, a pratitelji su joj u komentarima čestitali.

Nedavno se pohvalila putovanjem u Japan, a društvo joj je pravio njezin dečko kojeg inače ne pokazuje. Nije poznato tko je on i koliko dugo su zajedno, a strani mediji pišu da je stariji od nje.

Instagram 

A da Maria voli starije pokazala je prije nekoliko godina kad su je povezivali s nogometašem Fjodorom Smolovom. Njoj je tada bilo 17 godina, a njemu 29. Nogometaš moskovskog Dinama izazvao je skandal kad je prvi put objavio njihovu zajedničku fotografiju s plaže jer je ona tad bila maloljetna.

Instagram 

Tek 2020. njegova agentica potvrdila je da su on i Maria u vezi i da se planiraju vjenčati. Za vrijeme pandemije Fjodor je čak prekršio karantenu u Španjolskoj i avionom je otišao u Rusiju samo da bi vidio Mariju. Međutim, onda je stigla vijest da je veza pukla, a par je izbrisao sve zajedničke fotografije na društvenim mrežama.