KĆI IVE JOSIPOVIĆA SNIMLJENA U JAVNOSTI NAKON 13 GODINA: Imala je Facebook grupu obožavatelja, a ovako danas izgleda

Lana Josipović privukla je pažnju jer je prvi put viđena u javnosti nakon 13 godina.

SANJIN STRUKIĆ/PIXSELL

Ivo Josipović ovih dan ima razloga za slavlje jer je u subotu održana premijera njegove prve opere ‘Lennon’. Bivši hrvatski predsjednik se na premijeri u zagrebačkom HNK-u pojavio u pratnji supruge Tatjane i kćeri Lane koja je privukla pažnju jer je prvi put viđena u javnosti nakon 13 godina.

SANJIN STRUKIĆ/PIXSELL 

Lana je snimljena u svečanoj loži HNK-a pored oca, a na premijeru su stigle brojne poznate ‘face’ iz političkog i društvenog života. 31-godišnja Lana Josipović živi i radi izvan Hrvatske, točnije u Zurichu kao asistentica profesora na ETH federalnom institutu za tehnologiju. Javnost ju je posljednji put imala prilike vidjeti davne 2010. na očevoj inauguraciji.

HINA/PIXSELL 

Ona nikad nije voljela pojavljivanje u medijima, no odmah nakon Josipovićeve pobjede na izborima, na Facebooku je osvanula je grupa obožavatelja Lane Josipović. U grupu pod nazivom 'Lana Josipović – prva kći Hrvatske', u koju se priključio veliki broj fanova, ostavljali su pozitivne komentare. Tamo su se mogli pronaći lijepe želje, čestitke pa i pokoji flert.

HINA/PIXSELL 

Lana je tad pohađala četvrti razred Matematičke gimnazije u Zagrebu MIOC i bila je odlikašica. Prijatelji iz školskih klupa su je opisivali kao simpatičnu i duhovitu djevojku, s velikom željom za obilaskom svijeta. Tad je u slobodno vrijeme išla na ples i u školu stranih jezika. Kolege su govorili da je vrhunska matematičarka, a od oca je naslijedila dobar osjećaj za glazbu, zato što i sama svira klavir.