Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVAKO DANAS IZGLEDA KĆI IVE JOSIPOVIĆA: Nazivali su je najljepšom, a imala je i Facebook grupu obožavatelja

Autor Ena Domić Čaldarević

Lana Josipović jedino je dijete bivšeg predsjednika Hrvatske Ive Josipovića i njegove supruge Tatjane.

 Ivo i Tatjana Josipović imaju jednu kćer Izvor: STORY ARHIVA

Lana Josipović jedino je dijete bivšeg predsjednika Hrvatske Ive Josipovića i njegove supruge Tatjane, no krenimo ispočetka.

Njihova ljubav počela je sredinom 80-ih na Pravnom fakultetu, a oboje su bili asistenti kada su se upoznali na jednom službenom sastanku. Ubrzo je bivši predsjednik suprugu pozvao na spoj ne znajući da će jednog dana završiti u sretnom i stabilnom braku, te zatim dobiti i kćer Lanu.

 Ivo Josipović sa suprugom Izvor: storya arhiva

Lana nikad nije voljela pojavljivanje u medijima, no odmah nakon Jospovićeve pobjede na izborima, na društvenoj mreži Facebook osvanula je grupa obožavatelja Lane Josipović.

U grupu pod nazivom 'Lana Josipović – prva kći Hrvatske' u koju se priključio veliki broj obožavatelja, ostavljali su pozitivne komentare. Tamo su se mogli pronaći lijepe želje, čestitke pa i pokoji flert.

Ona je tada pohađala četvrti razred Matematičke gimnazije u Zagrebu, MIOC i bila je odlikašica. Prijatelji iz školskih klupa su je opisivali kao simpatičnu i duhovitu djevojku, s velikom željom za obilaskom svijeta.

 Ivo i Lana Josipović su jako bliski Izvor: HINA/PIXSELL

Tada je u slobodno vrijeme išla na ples i u školu stranih jezika. Kolege su govorili da je vrhunska matematičarka, a od oca je naslijedila dobar osjećaj za glazbu, zato što i sama svira klavir.

Lana je vrlo privržena ocu zato što je jedinica pa su joj često govorili da je 'prava tatina kći'.

Danas ne koristi niti jednu društvenu mrežu osim LinkedIn-a pa smo tako prošle godine i došli do saznanja kako Lana predaje kao asistent profesor na ETH Zurich federalnom institutu za tehnologiju.

A roditelji su sigurno iznimno ponosni!

Povezane Vijesti