IVOŠEVIĆ OTKRIO S KIM JE PROVEO VEČER: Nedavno je progovorio o teškom djetinjstvu i idealnoj partnerici

Političar Bojan Ivošević s tribina je bodrio Hajduk koji je u finalu SuperSport Kupa pobijedio Šibenik s 2:0.

Jadran Babić

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević sinoć je bio na riječkom stadionu Rujevica. S tribina je bodrio Hajduk koji je u finalu SuperSport Kupa pobijedio Šibenik s 2:0.

Kup je naš’, napisao je Ivošević u opis fotografije na kojoj pozira sa splitskim gradonačelnikom Ivicom Puljkom i dogradonačelnikom Antoniom Kuzmanićem.

Inače, Ivošević je u nedavnom intervjuu za Story, među ostalim, otkrio je li se ikad potukao na utakmici.

Nikad nisam imao problema sa zakonom po tom pitanju, kao ni zabrane, odem na gostovanja kad mogu. Bio sam gotovo po cijeloj Hrvatskoj gdje se igra HNL. Bilo je i onih koji nisu navijači, ali putovali su s nama i oduševili se atmosferom i emocijom. Hajduk je fenomen uz koji se vežu i razne humanitarne akcije te volonterski rad, što nerijetko ne bude u prvom planu, nego više negativna događanja’, rekao nam je.

Jadran Babić 

Progovorio je i o teškom djetinjstvu.

‘Moje odrastanje nije bilo lako, ali očvrsnulo me i izgradilo u osobu kakva sam danas. Zahvaljujući životnom iskustvu, znam se suprotstaviti svakoj vrsti napada i nasilja, a ništa me ne može zastrašiti niti zaustaviti u borbi za pravdu’, poručio je.

MIROSLAV LELAS/PIXSELL 

Pitali smo ga kako se kao dječak nosio s verbalnim nasiljem i podsmijehom.

To je jednostavno bilo dio mog odrastanja. Velik mi je motiv svima koji su se u svom svijetu iskrivljenih vrijednosti smatrali i još se smatraju boljima pokazati da društvu puno više pridonose oni koji se bore za javni interes te da se poštovanje zaslužuje radom i angažmanom, a ne rodbinskim i političkim vezama’, kazao je.

Jadran Babić 

Nije nam reći ima li djevojku.

'Ne volim pričati o svom privatnom životu u medijima', rekao je.

No otkrio nam je kakve djevojke voli.

‘Volim primijetiti neku iskru u curi. Ne padam na ono da žena mora hodati u visokim potpeticama. Skloniji sam komunikativnijim curama. I sâm sam takav, u suprotnom to bi bio dugi monolog s moje strane, a to nije dobro. Fizički nemam svoj tip. Volim duhovite žene. Kad cura ima sadržajan život, nešto ispričati i pokazati. I da možemo zajedno podijeliti hobije koji su meni srcu bliski, poput planinarenja’, objasnio je.