VESNA ŠKARE-OŽBOLT PRIJE 18 GODINA: Društvo joj je pravila novinarka koja je kasnije osuđena na zatvor

Procurila je fotografija Vesne Škare-Ožbolt iz 2005. na kojoj pozira s Dijanom Čuljak.

EMICA ELVEDJI/PIXSELL

Osvanule su stare fotografije Vesne Škare-Ožbolt. Sad već davne 2005. ona se pojavila na promociji gastrovodiča ‘Dobri hrvatski restorani 2005.’. Sudeći po fotografijama, bila je odlično raspoložena, a društvo joj je prije 18 godina pravila bivša novinarka HRT-a Dijana Čuljak.

JURICA GALOIĆ/PIXSELL 

Inače, Čuljak je krajem godine nepravomoćno osuđena na kaznu zatvora od godinu i tri mjeseca. Tereti je se da je zajedno s bivšim suprugom Vladimirom Šelebajom Sellierom i drugim sudionicima od 2004. do 2008. preko tvrtki Core Media i Media Sport pomoću fiktivnih računa izvukla 22,9 milijuna kuna, piše 24sata.

Podsjetimo, Vesna Škare-Ožbolt je bivša ministrica pravosuđa, a 1998. proglašena je Ženom godine. Što se tiče njezinog privatnog života, godinama je u braku s arhitektom Zlatkom Ožboltom s kojim ima dvoje djece - kći Valentinu i sina Tina.

Robert Gašpert 

Jednom prilikom Vesna je otkrila da je njezina kći krenula očevim stopama.

'S tatine strane svi su arhitekti, tim je stopama krenula i naša starija kći Valentina, a s moje su strane svi uglavnom pravnici. Dobro, i Tin je student prava, ali nekako mislim da sam tome i ja ponešto pridonijela, jer sam mu, poput mnogih roditelja, često ukazivala na to da bavljenje glumom nije baš najsigurniji posao, kako to ovisi o mnogim okolnostima... Znate kako je, svaka mama želi najbolje za svog sina', rekla je za Jutarnji list.