BOŽINOVIĆ SE U ATRAKTIVNU SUPRUGU ZALJUBIO NA PRVI POGLED: 'Moram priznati da sam se zacopao preko ušiju'

Političar Davor Božinović u braku je sa stomatologinjom Jasnom.

ŽARKO BAŠIĆ/PIXSELL

Za razliku od većine domaćih političara, Davor Božinović ne skriva privatni život kao zmija noge. Ministar unutarnjih poslova se više puta pojavio s atraktivnom suprugomJasnom na nekom događaju, a jednom prilikom otkrio je koliko mu ona znači i kako su se upoznali.

'Bez supruge danas ne bih bio ovo što jesam, a ljepota je našeg odnosa u povezanosti, bliskosti i poštovanju. Moram priznati da sam se zacopao preko ušiju, i da, bilo je to na prvi pogled. Tako da ne samo da me unučica vrti oko prsta, rekao bih i da moja Jasna ima jednaku takvu moć jer njoj ni za što nikada nisam znao reći 'ne'. Puno razgovaramo i iznimno mi je važno njezino mišljenje. Upoznali smo se još kao klinci u Tivtu, njoj je tada bilo 17 godina i bila je najljepša i najpametnija djevojka u gradu, a u mojim očima i srcu i danas je ista ta djevojka', ispričao je za Večernji list.

Josip Regović/PIXSELL 

Tportal je svojedobno otkrio da Jasna ima privatnu stomatološku ordinaciju i donirala je 10.000 kuna u predizbornoj kampanji HDZ-a. Inače, supružnici žive u Zaprešiću.

'Kažu da nas život odvede upravo onamo gdje i trebamo biti. Zaprešić je prekrasan i nisam ni trenutka požalio što smo taj grad odabrali za život. Štoviše, preporučio bih ga mladim obiteljima, to je oaza opuštenosti', smatra Božinović.

Robert Anić/PIXSELL 

Kada su tijekom pandemije bili zatvoreni frizerski saloni, ministar je otkrio da je supruga posegnula za škarama i napravila mu frizuru.

'Frizuru stiliziram uz pomoć gela, a nedavno me je ošišala žena. Imamo iskustva još iz mladosti jer me je dok smo hodali znala tu i tamo ošišati. Kako je inače stomatolog, vješta je s rukama', rekao je za 24sata.

ŽARKO BAŠIĆ/PIXSELL 

Božinović ima dvoje djece s Jasnom, a u lipnju 2020. progovorio je o svojoj unuci Kiari.

'Kiara je u život naše obitelji unijela mnoštvo smijeha, ljubavi i topline. U ovih 14 mjeseci otkad je ušla u naš svijet i obogatila ga onako kako nisam mogao ni zamisliti, osjećam se kao novi čovjek. Nakon dvije kćeri, koje imaju posebno i nezamjenjivo mjesto u mom srcu i na koje sam iznimno ponosan, nisam ni slutio koliko se snažni osjećaji razviju kada u naručju držite dijete svojega djeteta. Njezini su osmijeh i vedrina neodoljivi. Oborila je s nogu cijelu obitelj. Ovih je dana i prohodala, a ono što mi jako nedostaje s njom je upravo vrijeme. Da ne spominjem kako sam se osjećao kada je više od dva mjeseca nisam vidio, koliko je trajala izolacija zbog korona krize. I baš u to vrijeme proslavila je svoj prvi rođendan. E toga dana mi je bilo posebno emotivno teško, gledati je samu s tortom i prvom rođendanskom svjećicom. To su trenuci i slike koje pamtite dok ste živi. Ona je moja prva unučica i u budućnosti priželjkujem još unučadi jer, kako sam već negdje i kazao, svrhu svoga postojanja zaokružio sam onoga trenutka kada sam postao djed', rekao je za Večernji list.