UNUKA PRVOG RUSKOG PREDSJEDNIKA POKAZALA DEČKA: Maloljetna se zaljubila u nogometaša, njihova fotka zgrozila je javnost

Maria Yumasheva pohvalila se putovanjem u Japan, a društvo joj pravi njezin dečko kojeg inače ne pokazuje.

Instagram

Maria Yumasheva je unuka Borisa Jeljcina koji je bio prvi predsjednik Ruske Federacije od 1991. do 1999. godine. Na Instagramu je prati 18 tisuća fanova s kojima redovito dijeli atraktivne fotografije na kojima pozira u badiću.

Sada se pak pohvalila putovanjem u Japan, a društvo joj pravi njezin dečko kojeg inače ne pokazuje. Nije poznato tko je on i koliko dugo su zajedno, a strani mediji pišu da je stariji od nje.

Instagram 

A da ova 20-godišnjakinja voli starije pokazala je prije nekoliko godina kad su je povezivali s nogometašem Fjodorom Smolovom. Njoj je tada bilo 17 godina, a njemu 29. Nogometaš moskovskog Dinama izazvao je skandal kad je prvi put objavio njihovu zajedničku fotografiju s plaže jer je ona tad bila maloljetna.

Instagram 

Tek 2020. njegova agentica potvrdila je da su on i Maria u vezi i da se planiraju vjenčati. Za vrijeme pandemije Fjodor je čak prekršio karantenu u Španjolskoj i avionom je otišao u Rusiju samo da bi vidio Mariju. Međutim, onda je stigla vijest da je veza pukla, a par je izbrisao sve zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Kasnije je, prema pisanju stranih medija, procurio navodni razlog raskida - nogometaš je podržavao agresivnu politiku ruskog predsjednika Vladimira Putina, za razliku od Maše koja je čak i napustila Rusiju jer 'ne može živjeti u agresorskoj zemlji'. Ona redovito poziva na mir u Ukrajini i javno apelira na Putina da zaustavi krvoproliće.

Inače, Maria Yumasheva rođena je i odrasla u Londonu, a majka joj je najmlađa Jeljcinova kći Tatyana, a otac novinar i političar Valentin Yumashev. Maša je dobila vrhunsko obrazovanje. Tako je od najranijeg djetinjstva učila jezike, a čuvale su je dadilje strankinje.

Trenirala je tenis, balet, jahanje i gimnastiku, a danas je njezina strast fotografija pa čak ima i poseban profil na Instagramu za svoje projekte.