SKANDAL JOJ JE UNIŠTIO ŽIVOT: Ovako danas izgleda najpoznatija ljubavnica

Bivša ljubavnica Billa Clintona, Monica Lewinsky, danas slavi 50. rođendan.

The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Monica Lewinsky, koja dans slavi 50. rođendan,sigurno je pri vrhu liste najpoznatijih ljubavnica, što si je osigurala aferom s Billom Clintonom (76). Bivši američki predsjednik sredinom 90-ih nije odolio tada 22-godišnjoj pripravnici i imali su intimne odnose u Bijeloj kući.

Profimedia 

Monica se nedavno, nakon dugo vremena, pojavila u javnosti. Stigla je na premijeru filma ‘What's Love Got to Do with It?’ u Londonu. Zablistala je u crnoj odjevnoj kombinaciji, a pažnju je privukla njezina linija koju je dovela do savršenstva. Neki smatraju da sada izgleda bolje nego u vrijeme najvećeg političkog skandala.

Profimedia 

Podsjetimo, njezinu aferu s Clintonom otkrila je bivša američka službenica Linda Tripp. Linda je bila i 'krivac' što je javnost saznala za čuvenu 'plavu haljinu' na kojoj su pronađeni tragovi predsjednikovog sjemena, glavni dokaz afere.

Profimedia 

Skandal koji je izbio doveo je do saslušanja 1998. o opozivu Billa Clintona koji je najprije negirao sve, a onda je priznao i ispričao se javnosti i svojoj obitelji. Njegova izvanbračna afera potresla je cijeli svijet, a supruga Hillary Clinton oprostila mu je nevjeru i danas su još uvijek u braku.

Nakon skandala život Monice Lewinsky bio je sve, samo ne lagan. Zapala je u dugove pa je morala iskorištavati svoju slavu ljubavnice kako bi imala od čega živjeti, a svojedobno je otkrila da se pokušala ubiti. 

The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia 

No obitelj joj je pomogla da izađe iz teškog razdoblja i nastavila je nakon svega školovanje u Londonu gdje je 2006. diplomirala socijalnu psihologiju.

Također, postala je borac za ljudska prava i sudjeluje u radu brojnih organizacija koje štite ljude od verbalnog i psihičkog nasilja.