Tko je supruga zgodnog hrvatskog političara? Poznato je čime se bavi, imali su svadbu za pamćenje

Zaručili su se 2014., a vjenčali u lipnju 2018. u Osijeku.

Facebook

Dogradonačelnik Osijeka Dragan Vulin (38) jedan je od najzgodnijih domaćih političara. Kad je u pitanju njegov privatni život, on je šest godina u braku s Danijelom Kelić Vulin.

Facebook 

Tko je supruga Dragana Vulina?

Ona je ekonomistica i radi kao osobna bankarica. Upoznali su se u širem društvu i odmah su ‘kliknuli’ te ušli u vezu. Zaručili su se 2014., a vjenčali u lipnju 2018. u Osijeku.

Facebook 

Zaručeni smo od kolovoza 2014. i dugo planiramo vjenčanje. Ali prvo su 2015. bili parlamentarni izbori pa sljedeće godine izvanredni parlamentarni izbori, a lani lokalni. Zato smo se vjenčali ove godine bez izbora kada smo sve na miru organizirali’, ispričao je Vulin 2018. za 24sata.

Facebook 

Poznati su detalji njihove svadbe. Svirao im je đakovački bend Dyaco koji je prvi u Hrvatskoj zasvirao na tamburama koje su spojili na struju i pojačala. Glazba je bila šarolika, a plesalo se do pet ujutro. Na meniju su bili janjetina, teletina ispod peke, pureći medaljoni i bečki odrezak od piletine.

Facebook 

Vulin i supruga odlučili su da će sami napraviti svadbenu tortu, ali su potpuno iznenadili goste. Naime, umjesto slatke torte, političar je napravio stalak, a na njega su složili čak deset kilograma deset vrsta sira i poslužili ga u drugom slijedu jela.

Facebook 

Bilo je raznih vrsta kolača, a kako oboje obožavamo sir, odlučili smo tako iznenaditi goste. Izvrsno je prihvaćeno’, rekao je Vulin za 24sata.

Facebook 

Dodatni osobni pečat dala je i njegova supruga koja je uz pomoć dizajnera kreirala svoju vjenčanicu.

Fotografije Dragana Vulina i njegove supruge pogledajte u galeriji: