GODINAMA MU RAĐA DJECU U TAJNOSTI? Putinova mlađahna ljubavnica nedavno je pokazala 'novo lice'

Alina Kabaeva danas je većini poznata kao ljubavnica Vladimira Putina.

Profimedia

Bivša gimnastičarka i olimpijska prvakinja, Alina Kabaeva, danas je većini poznata kao ljubavnica Vladimira Putina (70).

S obzirom na to koliko vješto predsjednik Rusije skriva svoj privatni život, teško da će se konkretno doznati u kakvom su zapravo odnosu njih dvoje. No činjenica jest da brojne informacije idu u prilog njihovoj dugogodišnjoj romansi.

Profimedia 

Moskovskim medijima nije dozvoljeno pisati o navodnoj 15-godišnjoj ljubavnoj vezi Aline i Putina, kao ni o dvoje djece koje par navodno ima. Inače, strani mediji su u rujnu prošle godine izvijestili da je gimnastičarka navodno abortirala i to u trenutku kada je bila trudna već više od 20 tjedana, i to na Putinovo inzistiranje.

Kao rezultat toga odnos Putina i Aline se pogoršao. Također, poslije abortusa je došlo do komplikacija i ona se nije mogla pojavljivati u javnosti neko vrijeme’, piše na Telegram kanalu General SVR.

Profimedia 

Oni tvrde da imaju pouzdane informacije iz Kremlja, ali nisu dali nikakve čvrste dokaze za to. Bivša gimnastičarka je 2015. navodno u Švicarskoj rodila njihovu kćer, a 2019. je navodno u Moskvi rodila njihove sinove blizance, ali to nikada nije potvrđeno

Kabaeva se ne pojavljuje često u javnosti, a prošle godine je to bilo svega desetak puta, najčešće na nekim javnim, službenim događajima. U prosincu 2022. našla se u Sochiju, gdje je otvorila novi centar za gimnastiku. Ova 39-godišnjakinja nije željela razgovarati o ratu o Ukrajini, niti je odgovarala ni na kakva pitanja o Putinu, već se obratila isključivo kolegicama gimnastičarkama.

Profimedia 

Kada sam se ja bavila gimnastikom i sportom, nisam mogla ni sanjati uvjete kakvi danas postoje u ovom centru. Ali život nam pokazuje da je nemoguće moguće. A Rusija je zemlja velikih mogućnosti’, poručila je.

Profimedia 

Medijima je bila zanimljiva i Alinina pojava - već mjesecima se šuška da su se i ona i Putin podvrgnuli plastičnim operacijama pomlađivanja i zatezanja lica. Ruskinji su sada jagodice punije, usne veće, a lice joj je kao ispeglano bez ijedne bore.