KOGA LJUBE MOSTOVCI? Jedan je nakon ženine smrti zaveo poznatu glumicu, a drugi se razveo pa oženio kolegicu

U nastavku otkrivamo koga ljube članovi stranke Most.

Robert Anic/PIXSELL

Većina hrvatskih političara svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti pa mnogi ni ne znaju tko su njihove supruge niti kako izgledaju. U nastavku otkrivamo koga ljube članovi stranke Most.

Facebook 

Božo Petrov

Saborski zastupnik i predsjednik Mosta, Božo Petrov, godinama je u braku sa suprugom Mašom. Ona je po zanimanju učiteljica razredne nastave i radi u jednom naselju udaljenom 12 kilometara od Metkovića.

MARKO LUKUNIĆ/PIXSELL 

Supružnici imaju troje djece i rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti.

Nikola Grmoja

Supruga Mostovca Nikole Grmoje je Pava Grmoja. Ona radi kao nastavnica engleskog jezika u Osnovnoj školi Stjepana Radića u Metkoviću. O ljubavi i braku ovog para ne zna se mnogo. Ipak, poznato je da su se upoznali i zaljubili tijekom studija.

Instagram 

Ljubav iz studentskih dana prerasla je u brak, a par danas ima jednu kćer.

Marin Miletić

Saborski zastupnik Mosta Marin Miletić već je neko vrijeme u vezi s glumicom Kristinom Krepelom. Iako ne govore javno o svojoj vezi, par se redovito pojavljuje na eventima.

IGOR SOBAN/PIXSELL 

Također, poznato je da je Kristina u odličnim odnosima s njegovim kćerima, Martom i Lucijom, koje je dobio sa suprugom Danijelom koja je preminula u rujnu 2021. nakon duge i teške bolesti.

Nino Raspudić

Saborski zastupnik Mosta Nino Raspudić u braku je s Marijom Selak Raspudić koja je također političarka.
Iako oboje rijetko govore o svom privatnom životu, Marija je u veljači prošle godine za Story.hr otkrila kako je upoznala supruga.

EMICA ELVEDJI/PIXSELL 

Radili smo na istom fakultetu pa smo se površno znali iz viđenja. Jednom smo se tako slučajno sreli i duže zapričali, a ostalo je legenda’, rekla nam je.

Robert Gašpert 

Detalji njihovog vjenčanja nisu poznati, no zna da se da imaju dvoje djece. Njihovo prvo zajedničko dijete je kći Danica, a u srpnju prošle godine dobili su sina Iliju. Također, Nino iz prvog braka ima kćer Floru.